Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

15e jubileum editie Kunst in Valkenburg binnen

Zondag 26 maart 2023 | Schatkamers St. Gerlachuskerk en Kloostergang Château St. Gerlach | Houthem (Valkenburg aan de Geul)
bewaar
Genieten van sculpturen en schilderijen omlijst door een unieke setting

In het park en de tuinen van het landgoed van Chateau St Gerlach zijn het gehele jaar door schitterende kunstwerken te bezichtigen van (inter)nationale kunstenaars. Maak een wandeling door het groen en laat u verrassen door de grote diversiteit aan sculpturen! Ook kunt u de bijzondere binnen expositie (KiV Inside) tijdelijk, van 11 t/m 26 maart, in de weekenden bezoeken.

KiV Inside
Geniet van de unieke kunstexpositie die plaats vindt in de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamers van de St. Gerlachuskerk. Tijdens de expositie kunt u hoogwaardige beelden en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland bewonderen. KiV Inside start jaarlijks in het openingsweekend van de Tefaf in Maastricht. De kunstexpositie is gedurende drie weekenden in maart (11/12, 17/18/19, 24/25/26) te bezoeken. Entree bedraagt € 7,50 en is gratis voor jeugd t/m 12 jaar.

KiV Outside
KiV Outside is een wisselende tentoonstelling van meer dan 100 beelden in de buitenlucht, die het hele jaar te bewonderen zijn op het landgoed van St. Gerlach. Geniet van de bijzondere sculpturen gemaakt van verschillende materialen (hout, steen, kunststof, terra cotta, staal, etc.), die verspreid opgesteld zijn in het park en de tuinen van het landgoed. KiV Outside is dagelijks geopend en gratis toegankelijk.


Aanvangstijden

Zondag 26 maart 2023

Openingstijden: 11/12, 17/18/19, 24/25/26 maart 2023, dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden is mogelijk op afspraak.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Entree: € 7,50, kinderen t/m 12 jaar gratis entree.
 

Bezoekersinformatie

Schatkamers St. Gerlachuskerk en Kloostergang Château St. Gerlach
Norbertinessenhof 1
6301 JA Houthem (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda