Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie van Vrouwkje Rink en Ina Davids

4 maart t/m 26 april 2023 | Inter Art | Emmen
bewaar
In deze expositie bij Inter Art is er werk te zien van twee kunstenaars. Vrouwkje Rink-Doek laat een groot aantal van haar schilderijen zien. Daarnaast zijn er bamboehouten schalen die Ina Davids heeft beschilderd en halssieraden met hangers waarin drijfhout is verwerkt. De expositie loopt van zaterdag 4 maart tot en met 26 april 2023.

Vrouwkje Rink tekende als kind al graag. Ze volgde een teken- en schildercursus van de NTI toen ze nog maar 14 jaar oud was. Ook later volgde ze nog cursussen. Nu geeft Vrouwkje zelf alweer meer dan 25 jaar schilderlessen aan huis. Ze woont in Zwartemeer. Zij schildert vaak landschappen in het nabije Bargerveen, maar er zijn ook andere kleine werkjes en een prachtig groot stilleven.

Ina Davids heeft na de middelbare school een opleiding tot etaleur gevolgd en volgde daarna nog allerlei cursussen op creatief gebied. Ze schildert niet alleen, maar maakt ook sieraden die kunstwerkjes zijn. Zoals de unieke kettingen waarin ze stukjes drijfhout verwerkt. In deze expositie zie je haar kettingen en beschilderde bamboehouten schalen. Ook Ina geeft schilderles en creatieve workshops aan huis, in Nieuw-Amsterdam.

Iedereen is welkom om bij Inter Art te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio. De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum, waar de werkstukken eerder te zien zijn geweest.


Aanvangstijden

4 maart t/m 26 april 2023

Inter Art is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Inter Art
Oosterbracht 22
7821 CJ Emmen (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda