Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Carin Tappel beelden en schilderijen

8 april t/m 28 mei 2023 | Galerie Beeldbrengers | Emmer-Compascuum (Emmen)
bewaar
In deze expositie bij Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum is er werk te zien van Carin Tappel. Deze veelzijdige kunstenaar maakt al meer dan 40 jaar beelden en schilderijen. In deze expositie laat ze een selectie zien van haar beelden van brons en keramiek, schilderijen in olieverf en aquarellen.

Een deel van het werk van Carin gaat over ontmoetingen tussen mens en dier. Zij schept een nieuwe wereld waarin dieren menselijke eigenschappen krijgen en mensen ook dierlijke eigenschappen. Carin laat ook zien hoe zij de ‘werkelijkheid’ ziet, vanuit verwondering en medeleven. Al haar beelden stralen levenslust en vrolijkheid uit. Tegelijkertijd kunnen ze stof tot nadenken geven over ons gedrag en over de toekomst van onze planeet.

De expositie wordt op zaterdag 8 april om 14.00 uur geopend. De exposant zal dan aanwezig zijn om iets over haar werk te vertellen. Bezoekers zijn van harte welkom.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers een nieuwe expositie ingericht. Beeldbrengers wil graag het werk van kunstenaars uit de regio zichtbaar maken en ruimte bieden voor kunstzinnige activiteiten en het ontwikkelen van creatieve talenten. Er worden activiteiten als workshops en lezingen gehouden. Daarnaast zijn er inspirerende boeken, spellen en materialen in de galeriewinkel om zelf creatief mee aan de slag te gaan.


Aanvangstijden

8 april t/m 28 mei 2023

Open op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
De expositie wordt op zaterdag 8 april om 14.00 uur geopend.
De galerie ligt in het centrum van Emmer-Compascuum. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Galerie Beeldbrengers
Oosterdiep Westzijde 7a
7881 GK Emmer-Compascuum (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda