Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie van Jur Eelsing en Sandra Kip

29 april t/m 21 juni 2023 | Inter Art | Emmen
bewaar
In deze expositie bij Inter Art in Emmen is er werk te zien van twee kunstenaars uit Emmen: schilderijen van Jur Eelsing en fotografie van Sandra Kip. De expositie is te bezoeken van zaterdag 29 april tot en met 21 juni 2023.

Als Jur Eelsing geraakt wordt door een onderwerp, volgt er snel een schilderij. De schilderijen hebben eigenzinnige onderwerpen die ruimte laten voor de fantasie, zoals de werken waarin een trap uitkomt in de zee. De werken zijn vaak groot van formaat, om ruimte te geven aan het onderwerp. Jur heeft ook een heel klein stukje van de Nachtwacht op een groot doek uitvergroot, wat bijna een abstract schilderij is geworden.

Sandra Kip leerde op de Fotoacademie de fotografie als kunst en de mogelijkheden daarvan, kennen. Zij wordt geïnspireerd door dagelijkse dingen en gebeurtenissen. De schoonheid van de natuur, mens en dier boeit haar enorm. Zij maakte een serie ‘Langs de IJssel’, waar het leven in alle rust voorbij gaat. Deze serie en ook andere, zoals een serie foto’s van tulpen en andere bloemen, met het thema Vergankelijkheid, zijn tijdens deze vervolgexpositie te zien.

Iedereen is welkom om bij Inter Art te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio. De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum, waar de werkstukken eerder te zien zijn geweest.


Aanvangstijden

29 april t/m 21 juni 2023

Inter Art is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Inter Art
Oosterbracht 22
7821 CJ Emmen (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda