Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Fototentoonstelling Sprawiedliwość Gerechtigheid

27 mei t/m 16 juni 2023 | Atrium Den Haag | Den Haag Centrum (Den Haag)
In de aanloop naar de Week van de Rechtsstaat die van 30 mei t/m 3 juni 2023 plaatsvindt, is de Poolse Fototentoonstelling 'Sprawiedliwość' (Gerechtigheid) met foto's van fotograaf Piotr Wójcik te zien in het Atrium Den Haag van 27 mei t/m 16 juni 2023. Deze fototentoonstelling past in Den Haag, de internationale stad van Vrede en Recht.

De gerenommeerde fotograaf Piotr Wójcik werkzaam voor Picture Doc Foundation, vertelt in zijn documentair fotografisch project Justice/Gerechtigheid het verhaal van onafhankelijke rechters, aanklagers en advocaten, die een belangrijke stem zijn in het debat over de Poolse rechtsstaat. Wójcik portretteerde vertegenwoordigers van deze verschillende juridische beroepen die, omdat ze niet toegeven aan de druk van de autoriteiten, dagelijks geconfronteerd worden met de gevolgen van hun standvastigheid. Kom deze inspirerende tentoonstelling bekijken om te begrijpen hoe burgers met hun keuzes vorm kunnen geven aan de rechtsstaat.

Deze tentoonstelling is georganiseerd door de Stichting Rechters voor Rechters in samenwerking met het College voor de Rechten van de Mens en is onderdeel van Just Peace The Hague.


Aanvangstijden

27 mei t/m 16 juni 2023: 00:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda