Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Fotogroep Nieuw Perspectief Kunstroute Nieuwkoop

27 t/m 29 mei 2023 | IVN verenigingsgebouw De Stal | Nieuwkoop
De Nieuwkoopse Fotogroep Nieuw Perspectief! doet alweer voor de vierde keer mee aan de Kunstroute Nieuwkoop, hét jaarlijkse expositiegebeuren van kunstenaarsdorp Nieuwkoop. Oprichters Jan Kranenburg en John Timmerman van deze vriendenclub van enthousiaste amateurfotografen, organiseren niet alleen goedbezochte bijeenkomsten voor het presenteren en bespreken van foto’s. Zij regelen ook interessante fototrips, workshops en andere fotogerelateerde activiteiten. Zij zagen hun geesteskind de afgelopen vijf jaar groeien van 15 naar 35 deelnemers, die allemaal via de fotogroep hun kennis van cameratechniek, compositie en fotogenieke plekken fors hebben zien toenemen.
Deelname aan exposities wordt ook sterk gestimuleerd. Deze vormen een prima gelegenheid om het fotografische kunnen van de deelnemers aan een groter publiek te laten zien. Op aanstaande zaterdag 27, zondag 28 en maandag 29 mei tonen 62 kunstenaars hun werk in eigen atelier of werkplaats aan het publiek. Fotogroep Nieuw Perspectief! doet dat in De Stal, verenigingsgebouw van IVN Nieuwkoop, gelegen in de Heemtuin aan de Kennedylaan 33A. In deze vaste ontmoetingsplek van de fotogroep presenteren vijftien deelnemende fotografen ieder 2 van hun mooiste foto’s. Hartelijk welkom in De Stal!.


Aanvangstijden

27 t/m 29 mei 2023: 12:00 uur

Openingstijden zaterdag 27 mei van 12.00 tot 17.00 uur, zondag 28 en maandag 29 van 11.00 tot 17.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

IVN verenigingsgebouw De Stal
Kennedylaan 33a
2421 EM Nieuwkoop (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda