Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Greetje Sieders

18 juni t/m 6 juli 2023 | Galerie Arti-Shock | Rijswijk
Van huis uit is Greetje Sieders edelsmid en mag zij zich meester goudsmid noemen. Ook heeft zij de opleiding tot edelsteenkundige gevolgd en de lerarenopleiding tekenen /kunstgeschiedenis voltooid. Naast het maken van draagbare kunst maakt zij ook wandobjecten en beeldjes waarin vaak de oude goud- en zilversmids technieken worden toegepast.

Zelf zegt zij over haar werk. "Ik ben een verzamelaar en een hergebruiker. Op mijn atelier kan ik eindeloos bezig zijn met het vormen en patineren van metalen en laat me verrassen door de kleuren die ontstaan door de inwerking van o.a. Zuren op de metalen platen zoals koper,messing en zink. ik pas graag oude edelsmidstechnieken toe en blijf hier ook mee experimenteren.
Mijn atelier is een verzamelplaats van gevonden, gekregen en bewaarde spulletjes. Ik vind het heel moeilijk om iets weg te gooien omdat ik het (ooit )nog en keer kan gebruiken. De keuze van de materialen is een artistieke, het gaat me niet om de waarde …of het nu edelmetaal is of een stukje strandglas of een gevonden voorwerp of een voorwerpje uit de keukenlade van mijn oma… .als het maar het (soms verhalende) karakter van mijn werk kan uitdrukken
Met galerie Artishock heb ik een speciale band. Een van mijn eerste exposities was daar in Rijswijk, ik heb er ooit de Artishockprijs gewonnen en kreeg ook dankzij de vereniging de opdracht om de huidige burgemeestersketting te maken"

Officiële opening op zondag 18 juni om 15.00 uur.


Aanvangstijden

18 juni t/m 6 juli 2023: 00:00 uur

Openingstijden
woensdag t/m vrijdag 13.00 - 17.00 uur
zaterdag 11.00 - 16.00 uur
zondag 14.00 - 17.00 uur
(maandag, dinsdag en feestdagen gesloten).
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Galerie Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282 RD Rijswijk (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda