Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Orange The World 2023

25 november t/m 4 december 2023 | Atrium Den Haag | Den Haag Centrum (Den Haag)
Als onderdeel van Orange the World, de internationale campagne in de strijd tegen geweld tegen vrouwen, is de fototentoonstelling plaatsvinden in het Atrium van Den Haag van 25 november t/m 4 december. De tentoonstelling wordt georganiseerd door de gemeente Den Haag en is met behulp van de app Help For Hope, ontwikkeld door het Franse collectief Mots et Maux de Femmes, en wordt ondersteund door Alliance Française den Haag, Soroptimist International Club ’s-Gravenhage, Zonta Den Haag, Zonta aan Zee.

Orange the World
Orange the World is de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne vindt ieder jaar plaats van 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, tot 10 december, de Internationale Mensenrechtendag. De dagen daartussen zijn de 16 Dagen van Actie. Inmiddels worden in meer dan 100 landen in deze periode gebouwen of andere objecten uitgelicht, zoals het Haagse Stadhuis. En er worden debatten, tentoonstellingen, demonstraties en allerlei andere activiteiten georganiseerd, zoals in het Atrium Den Haag. Ook wordt geld ingezameld voor het Trust Fund to End Violence against Women, het grootste wereldwijde fonds om geweld tegen vrouwen en meisjes te voorkomen en te stoppen.


Aanvangstijden

25 november t/m 4 december 2023: 00:00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda