Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Door Ontberingen naar de Sterren

13 t/m 24 november 2023 | Atrium Den Haag | Den Haag Centrum (Den Haag)
Jong, gevlucht en alles achterlatend; hun wereld staat op zijn kop. In de expositie Door Ontberingen naar de Sterren – De dromen en waarden van gevluchte jongeren in poëzie en fotoportretten die van 13 t/m 24 november in het Atrium Den Haag is te zien, geven deze gevluchte jongeren een inkijk in hun wereld aan de hand van indrukwekkende, persoonlijke en ontroerende verhalen.

De portretfoto’s van deze 21 jongeren vormen tezamen met ieders geschiedenis een bijzonder en aangrijpend geheel. Hun teksten maken indruk, houden je een spiegel voor, nemen je mee in hun leven, hun dromen en hun twijfels. Deze tentoonstellins is mede mogelijk gemaakt door stichting Reclame Maken Voor Jezelf en GK Print & Sign.

Stichting Reclame Maken Voor Jezelf, in samenwerking met VluchtelingenWerk, Gemeente Den Haag en Stichting IMCWeekendschool, presenteert dit project. Tijdens dit project gingen de workshopleiders (IMCoaches) en deelnemers (de gevluchte jongeren) met elkaar in gesprek over hun persoonlijke levensverhaal en over hun eigen (kern)waarden. De workshops vonden plaats in SoZa (het voormalig ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) waar veel gevluchte mensen zijn gehuisvest. Hier werkten ze aan het ontwikkelen van hun talent en het leren kennen van zichzelf. Resultaat van dit project zijn posters en teksten waarin de jongeren hun persoonlijke verhaal delen met het publiek.


Aanvangstijden

13 t/m 24 november 2023: 00:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda