Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Fototentoonstelling Reenvisioning Intimacy

26 maart t/m 5 april 2024 | Atrium Den Haag | Den Haag Centrum (Den Haag)
In de moderne wereld kiezen mensen steeds vaker voor diverse, ingewikkelde manieren om relaties aan te gaan. Uit oprechte nieuwsgierigheid naar deze ontwikkeling is dit fotografische project geboren dat van 26 maart t/m 5 april in het Atrium Den Haag is te zien. Welke verschillende en nieuwe vormen kunnen deze relaties aannemen? Zijn er grenzen en richtlijnen nodig om ze gezond te houden? En welke dan? Deze vragen stelde fotograaf Alexander Namrok zichzelf toen hij aan dit project begon.

Samen met koppels en singles wilde hij deze dynamiek verkennen. Hoe? Door middel van geënsceneerde portretten. Ondergedompeld in de intimiteit van hun huis, vroeg hij de koppels onder woorden te brengen wat de belangrijkste fundamenten en richtlijnen zijn om hun unieke relatie gezond te houden. Nadenken over deze vragen diende als een leerervaring, voor hen en voor Namrok.

De foto’s bieden een zeldzame blik in de privé-werking van intieme relaties. Het is bedoeld om ieder van ons te inspireren en aan het denken te zetten. Hoe functioneren onze eigen relaties? En, kunnen we ze beter maken?

Dit project dient als een frisse kijk op de talloze mogelijkheden die er voor mensen bestaan om betekenisvolle verbindingen aan te gaan. Om intimiteit te zoeken en liefde te cultiveren. Een open, eerlijke en niet-oordelende benadering: daar ligt de nadruk op.


Aanvangstijden

26 maart t/m 5 april 2024: 00:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Tentoonstelling Haagse Klimaatdeals
  t/m 3 mei
 • Expositie Soep Stories
  t/m 4 mei
 • New Voices II
  vanaf 17 april
 • Thinking of You Kunst Installatie
  vanaf 3 juni
Zet alvast in je agenda