Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Yves Beaumont Mirjam Abraas & Helmie Brugman

21 april t/m 24 mei 2024 | Galerie Wilms | Venlo
Yves Beaumont – Mirjam Abraas – Helmie Brugman Vanaf 21 april 2024 opent Galerie Wilms haar deuren voor een nieuwe tentoonstelling. De werken van de kunstenaars Yves Beaumont, Mirjam Abraas en Helmie Brugman komen samen in een unieke tentoonstelling, waarin zowel tekeningen, schilderijen als sculpturen te zien zijn. De werken gaan over het aanwezig zijn in deze wereld, over onze plaats erin, over het opgaan in de natuur en over het transcenderen naar een diepere laag van rust en innerlijke stilte. De opening vindt plaats op 21 april om 15.00 uur. De kunstenaars zijn die middag zelf aanwezig om in gesprek te gaan over hun werk. De Belgische schilder Yves Beaumont staat bekend om zijn poëtische landschapsschilderijen. Hij nodigt ons uit om te dwalen door verstilde landschappen en te genieten van subtiele lichtinvallen. Zijn werken eisen geen betekenis op, ze vragen enkel stilte en contemplatie. Helmie Brugman verrast met haar sculpturen, gemaakt van mater
ialen als keramiek, gips, latex en papier-maché. Materialen die zich door een mal steeds opnieuw een vorm laten aanmeten. Met haar werk stelt Helmie diepgaande vragen over onze identiteit en over de aard van het menselijk bestaan. Kunstenaar Mirjam Abraas maakt indringende grafiet tekeningen op paneel, waarin ze ons meeneemt om te verdwijnen in de intrigerende wereld van bomen, planten bodemleven. Haar verfijnde potloodtekeningen weten zowel de vergankelijkheid als de schoonheid van de natuur vast te leggen.


Aanvangstijden

21 april t/m 24 mei 2024: 13:00 uur

Openingstijden
Do - Vr - Za 13.00 - 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Galerie Wilms
Nieuwstraat 52
5911 JV Venlo (Limburg)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Fort Museum Venlo - Bezoekerscentrum ...
    Museum in Venlo .. »
  • Venrays Museum
    Museum over de cultuurhistorische geschiedenis van Venray en omgeving. .. »
  • Cuypershuis
    Museum over het leven en de werken van Pierre Cuypers, architect van het Rijksmuseum. .. »
Zet alvast in je agenda