Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Wild Summer of Art bij Brutus in Rotterdam

13 juli t/m 25 augustus 2024 | Brutus | Rotterdam
Zomer is een tijd van ontspannen en ontdekken. Tijdens Wild Summer of Art kun je bij Brutus heerlijk eten, lekker dansen en je compleet verliezen in het werk van vijftig Rotterdamse kunstenaars. Wil je weten waar de Rotterdamse kunst nu staat en morgen heen gaat, dan weet je dus waar je heen moet. Internationale curator
Brutus Space presenteert deze zomer een nieuwe editie van Wild Summer of Art met werk van aanstormend talent, mid-career kunstenaars en gevestigde namen. Anders dan in 2022 is de selectie beperkt tot vijftig kunstenaars waardoor er scherper gekozen is. Dit is gedaan door Amira Gad, voormalig curator van de Serpentine Gallery in Londen, in samenwerking met Sophie de Vos, mede-oprichter van The New Current, het Rotterdamse platform voor jong kunsttalent. De kunstenaars zijn aangedragen door een selecte groep scouts, die goed thuis zijn in de Rotterdamse art scene. Wild Summer of Art bestrijkt het volledige tentoonstellingsoppervlak van Brutus, te weten 6.000 m2. Het voormalige industriële complex bestaat uit een serie rauwe ruimtes, van torenhoge hallen tot grot-achtige ruïnes. Hier komen de zintuigen op scherp te staan, gereed voor een verkenning van de Rotterdamse kunstscene. Slaat de vonk over tussen kunstwerk en kijker dan kan de liefde meteen beklonken worden met een aankoop. Het aankoopbedrag gaat volledig naar de kunstenaar.


Aanvangstijden

13 juli t/m 25 augustus 2024: 12:00 uur

Tentoonstelling 13 juli tot en met 25 augustus in Brutus, Keileweg 10 Rotterdam Open: donderdag t/m zondag, 12:00 tot 18:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Brutus
Keileweg 10
Rotterdam (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Biesboschcentrum Dordrecht
    Beleef een dag vol avontuur! Ga kanoën, varen of wandelen in de mooie, maar soms ook ruige natuur. .. »
  • Museon
    In dit leuke populairwetenschappelijk museum kun je meer te weten komen over de mens en zijn wereld .. »
  • Louwman Museum
    Museum met de oudste privécollectie auto's. Bewonder meer dan 230 klassieke en antieke auto's. .. »
Uitgelicht