Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ontscheppen

Zaterdag 11 september 2021 | Scheltema Leiden | Leiden
Ga mee op een meditatieve geluidsreis en laat je onderdompelen in oerchaos. Hier ontstaat alles, verdwijnt alles, en ontstaat alles opnieuw. Wolken van zachte tikjes, veelkleurige ruis, oneindige mogelijkheden. We gaan daar waar de chaos je bubbel binnen druipt en laten het licht door de barsten breken. Bestaande verbanden vallen weg, en nieuwe ontstaan. Neem een verfrissende duik in de oerchaos - laat je ontscheppen!

Ontscheppen houdt het midden tussen een compositie, geleide meditatie en installatie. Het publiek is omgeven door een wolk van tikjes in de zaal, die veroorzaakt worden door kleine hamertjes. Deze hamertjes bespelen de zaal en het hele theater.

Gerjan Piksen over Ontscheppen: "Alles dat waarneemt, ordent. Al ordenend zijn we geneigd ons vast te houden aan een idee over wie we zijn en zouden moeten zijn, en wat de wereld is en wat deze zou moeten zijn. Met Ontscheppen wil ik laten ervaren hoe bevrijdend het is om de hokjes waar we in denken los te laten. Als we opnieuw beginnen met waarnemen zijn de mogelijkheden eindeloos. We zijn op zoek naar verbinding in een samenleving die zich kenmerkt door scheidslijnen. Ontscheppen trekt deze scheidingen in twijfel er ontstaat ruimte voor nieuwe verbindingen en nieuwe ervaringen.".


Aanvangstijden

Zaterdag 11 september 2021: 17:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Scheltema Leiden
Markststeeg 1
2312 CS Leiden (Zuid-Holland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Theaterconcert

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Lonneke Dort - Wat mij betreft
    17 april
  • Meisje vermist
    18 april
  • 'Sterke vrouwen in de 17e eeuw'
    25 april
  • Manfred by Jed Wentz
    10 mei
Zet alvast in je agenda