Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

GROND

Zondag 24 juli 2022 | Wilma's Erf | Onnen (Groningen)
GROND is een poëtische vertelling over liefde en verandering. Twee mensen die ervan dromen een nieuwe weg in te slaan, worstelen ermee om dit in de praktijk te brengen. Want veranderen betekent breken met wat je gewend bent, breken met de ideeën waar je je altijd aan hebt vastgehouden en soms ook breken met de mensen die je hebben gesteund of waarvan je houdt.

Journaliste Renate Bartels vindt weinig voldoening meer in haar werk op de krant. En ook thuis is het kil, sinds haar enige zoon op kamers is gaan wonen. Boer Rein Abbink houdt zijn bedrijf draaiende, om het over een paar jaar door te geven aan zijn dochter. Maar de passie voor het boerenbestaan is bij hem al lang geleden verdwenen. Als Renate na een auto-ongeluk bij Rein aan de deur klopt, vinden de stedeling en de plattelander onverwachts veel herkenning bij elkaar. Beiden staan op een kantelpunt in hun leven en even lijkt het alsof de ander daar een beslissende rol in zal spelen.

GROND wordt gespeeld in een potstal op Wima’s Erf, een biologisch dynamisch melkveebedrijf van Wilma en Berend Steenbergen in Onnen. Trudi Klever en Dimme Treurniet spelen de hoofdrol. Componist Jaap van Keulen verzorgt live muziek. De tekst is geschreven door schrijver Tjeerd Bischoff. De regie is in handen van regisseur Jeroen van den Berg.


Aanvangstijden

Zondag 24 juli 2022

Aanvang woensdag t/m zaterdag: 20:00u. Aanvang zondag: 14:00u.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

25,- euro.
 

Bezoekersinformatie

Wilma's Erf
Zuiderveld 16
9755 TM Onnen (Groningen)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Toneel

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda