Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lezing olv Maarten Oversier

Maandag 5 september 2022 | Wijkcentrum Angelslo | Emmen
We leven in een zeer rationeel ingerichte maatschappij, waarin jammer genoeg weinig bekend is over hoe pijnlijke gebeurtenissen die zich in de voorgaande familiegeneraties hebben voorgedaan, doorwerken naar de volgende generatie. Vooral deze onwetendheid maakt dat we niet beseffen dat we allerlei sluimerende energieën meedragen uit onze families. Energieën die we kennen in emoties zoals verdriet, frustratie, boosheid, zwaarmoedigheid, uitzichtloosheid, verinnerlijkte schuldbelevenissen enzovoorts. Het is niet zo dat onze voorouders per definitie ‘de oorzaak’ zijn van deze zaken. Dat het echter nooit geuit of verwerkt werd, heeft tot gevolg dat het in de familie ‘opgeslagen’ is. Wie vervolgens incarneert in deze families, kiest er op een bepaald niveau voor om ook deze belastingen mee te nemen in meer of mindere mate. Daar zijn op ‘zielsniveau’ allerlei aanleidingen voor.

Deze lezing is bedoeld om meer besef en inzicht te creëren in deze samenhangen. Om te leren herkennen hoe zaken overgedragen worden en hoe wij daarmee kunnen omgaan.


Aanvangstijden

Maandag 5 september 2022: 19:00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree: €20,00 Inclusief 2x Koffie/thee.
Gratis parkeren.
 

Bezoekersinformatie

Wijkcentrum Angelslo
Statenweg 107
7824 CW Emmen (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Lezing

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda