Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Crystal - Cirque du Soleil

22 t/m 25 september 2022 | AHOY ROTTERDAM | Rotterdam
Crystal is de 42ste creatie van Cirque du Soleil. Hierin verkent het Canadese gezelschap voor het eerst de artistieke mogelijkheden van het ijs. Door de unieke combinatie van ongeëvenaarde schaatskunst, adembenemende acrobatiek, originele muziek en de verbluffende decors en visuals waar Cirque du Soleil bekend om staat, is een spectaculaire show ontstaan die zijn weerga niet kent. Crystal debuteerde de afgelopen maanden in de Verenigde Staten. De recensies logen er niet om. “Two hours of jaw-dropping, smile-inducing fantasy”, aldus WBUR in Boston. “Breathtaking visuals (…) like a painting come to life”, zo schrijft Niagara Falls Review. “Icy perfection.”

De productie is nu onderweg naar Europa. In Nederland staan in september zes shows in Rotterdam Ahoy gepland. “We zijn absoluut verheugd om eindelijk weer op tour te zijn met Crystal”, zo stelt Mike Newquist, President bij Touring Shows Division van Cirque du Soleil. “We hebben met deze show twee jaar moeten wachten voor onze artiesten de schaatsen om konden binden en we de vreugde van het publiek weer konden ervaren. Het is een emotionele en magische terugkeer."

In deze nieuwe creatie van Cirque du Soleil begeeft het gezelschap zich met hun kenmerkende acrobatiekstijl op onbekend terrein; de ijsbaan. Terwijl de essentie van wat schaatsen kan zijn wordt verkend, vervagen voor de ogen van het publiek de grenzen tussen schaatssport en circuskunsten.


Aanvangstijden

22 t/m 25 september 2022

SHOWDATA:
Donderdag 22 september, 20.00 uur
Vrijdag 23 september, 20.00 uur
Zaterdag 24 september, 16.00 uur
Zaterdag 24 september, 20.00 uur
Zondag 25 september, 12.30 uur
Zondag 25 september, 16.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

TICKETINFO:
Kaarten voor CRYSTAL zijn te koop via Ticketmaster. nl
Entree: Vanaf € 40,70 (incl. servicekosten).
 

Bezoekersinformatie

AHOY ROTTERDAM
Ahoyweg 10
Rotterdam (Zuid-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Familievoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda