Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Economie van de Liefde

Maandag 3 oktober 2022 | Wijkcentrum Angelslo | Emmen
Lezing door Mariska Appelman:
Economie van de Liefde (de gedeelde waarheid op tafel).

Mariska is auteur van het boek ‘Economie van de Liefde’ waarin zij omschrijft hoe wij op een andere, meer duurzame manier kunnen samenleven. In een samenleving gestoeld op Liefde, transparantie en authenticiteit. Zij schrijft er niet alleen over, maar als makelaar van de samenleving en directeur van The Style Foundation, rolt zij het ook verder uit, de wereld in. Haar oplossing ligt in het bouwen van een holistische economie binnen een kleinschalige samenleving. Een creatie vanuit haar hart.

In het Keniaanse dorpje Oloirien bouwt ze met haar stichting ‘The Style Foundation’ aan een modelsamenleving. Met het dorp helpt zij de gemeenschap naar een rooskleurige toekomst en tegelijkertijd helpt zij de Masaai om hun cultuur te behouden. Het is een zelfvoorzienende lokale economie, op basis van een coöperatief systeem. Er zijn geen eigendomsrechten, alleen gebruiksrechten.

Onze samenleving bevindt zich wereldwijd op een kantelpunt. De houdbaarheidsdatum van oude patronen en inzichten is verlopen. Mariska ontmoette diverse volkeren, culturen en verzamelde individuele meningen. Juist die diversiteit, bevestigde haar overtuiging, dat wij allen één zijn. Dat alle meningen samen, de gedeelde waarheid vormen.

De opbrengsten van het boek: ‘Economie van de Liefde‘ worden via The Style Foundation aangewend om een economie van de Liefde, daadwerkelijk uit te rollen.


Aanvangstijden

Maandag 3 oktober 2022: 19:00 uur

19.00 - 22.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree: € 15,00 inclusief 2x Koffie/thee
Gratis parkeren.
 

Bezoekersinformatie

Wijkcentrum Angelslo
Statenweg 109
7824 CW Emmen (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Lezing

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg: