Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Feestelijke boekpresentatie De Rijdende Dichter

Zaterdag 3 december 2022 | Van der Velde Boeken Assen | Assen
Op zaterdagmiddag 3 december is De Rijdende Dichter (Jarno van den Noort), bij ons te gast om zijn nieuwe dichtbundel 'Lees dit als je er toch zit. Het beste alternatief voor je smartphone' te promoten en signeren.

Vrachtwagenchauffeur Jarno van den Noort begon ooit onderweg voor de grap wat versjes te maken. Vijf jaar geleden begon hij ze op Instagram te zetten, onder de naam De Rijdende Dichter.
Al snel postte hij dagelijks een nieuw, kort ‘gedichie’, laagdrempelig en herkenbaar, soms grappig, soms serieus, over het dagelijks leven, over de liefde of over de actualiteit. Het leverde hem een grote schare volgers en een hoop publiciteit op. Onder andere bij Giel Beelen en op RTV Oost mocht hij wekelijks zijn woordenpareltjes delen. Al snel werden de gedichten gebundeld in het boek Een lading gedichies voor blije gezichies. “Allemaal zijn het korte, grappige en laagdrempelige versjes. Soms met serieuze ondertoon”, zegt Jarno. “Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven waarin ik de krant lees, radio luister of dingen zie. Van politiek tot de transportwereld tot onzin. Zijn belangrijkste regel: het moet rijmen.


Aanvangstijden

Zaterdag 3 december 2022: 14:00 uur

Tijdstip: 14.00 uur t/m 16.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

De entree is gratis.
 

Bezoekersinformatie

Van der Velde Boeken Assen
Kruisstraat 30-34
9401 JL Assen (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Lezing

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda