Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lekker Gezellig

Woensdag 15 februari 2023 | Theater Zuidplein | Rotterdam
bewaar
Verfrissend cabaret van een jongen die meer is dan zijn autisme. Fabian verpakt een serieus onderwerp in geestige verhalen over de verwarrende situaties waarin hij soms belandt.

Met zijn vriendelijke en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens.. Maar juist dat maakt het leven zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk. Hij probeert te accepteren dat het er niet beter op wordt en alles op de meest verschrikkelijke manier afloopt.

Of zoals Fabian het zou zeggen: "Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien.. Kortom; een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig!".


Aanvangstijden

Woensdag 15 februari 2023: 20.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Koop nu je kaarten voor € 19,00.
 

Bezoekersinformatie

Theater Zuidplein
Gooilandsingel 95
3083 DP Rotterdam (Zuid-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Cabaret

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda