Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lezing Karen Hamaker-Zondag

Maandag 20 maart 2023 | Wijkcentrum Angelslo | Emmen
Veel mensen willen ‘iets doen’, een bijdrage leveren aan een nieuwe maatschappij, of de bestaande ontwikkelingen bestrijden. Maar wát kun je dan doen, en hoe?

In deze lezing gaat Karen diep op deze vraag in, maar helemaal vanuit psychologisch perspectief. Veel hangt samen met onze motivaties, zowel de bewuste als de onbewuste, en die zijn vaak verbonden met complexen en vroege ervaringen. Inzichten daarin zijn heel belangrijk, nu we een tijdperk binnengetreden zijn van de 5e generatie oorlogvoering (5GW): een oorlog om percepties en informatie, een regelrechte oorlog tegen onze psyche en geest. Zonder dat we het in de gaten hebben werken we vanuit patronen en identificaties.

Welke stappen kun je zetten om daarvan los te komen? Hoe kun je in je eigen kracht komen? Als je weet hoe de tactieken van 5GW werken, je zicht hebt op psychologische dynamieken, en schaduwwerk doet, zal je merken dat je oprecht krachtig wordt, en kalm en objectief onderzoek kunt doen. Aan de hand van een voorbeeld, de ontwikkeling van Central Bank Digital Currency (CBDC), zal ik laten zien, hoe je vervolgens de vinger kunt leggen op wat er werkelijk gebeurt, zonder erdoor overspoeld te raken. En dan weet je meteen veel beter wat JIJ kunt doen!.


Aanvangstijden

Maandag 20 maart 2023: 19:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€20,00 inclusief 2x koffie/thee

Gratis parkeren.
 

Bezoekersinformatie

Wijkcentrum Angelslo
Statenweg 107
7873 CB Emmen (Drenthe)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Lezing

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda