Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Jay Francis - In de war

Zaterdag 25 maart 2023 | Theater Koningshof | Maassluis
Wie ben ik? Wie zijn wij? Komt het nog goed? Of is het al goed? Het lijkt alsof we niet meer weten wie we zijn.. En ik? Ook ik ben in de war en wát een timing want onze wereldleiders zijn ook in de war.

De kogel is door de kerk: de Nederlandse comedian Tisjeboy Jay (29) zal voortaan niet meer optreden onder die naam maar onder zijn geboortenaam “Jay Francis.”

Tisjeboy Jay heet voluit Jay Franics maar besloot zijn carriere te starten onder de alias Tisjeboy Jay. “De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen, ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap.” aldus de comedian.

In De War
Francis kondigt gelijktijdig een nieuwe tour aan in meer dan 45 steden, mét bijpassende naam: “In De War”. “Wie ben ik? Wie zijn wij? Ik ben een beetje in de war en wat een timing want onze wereldleiders zijn ook in war. Tijdens de nieuwe tour mogen bezoekers meer Jay en minder Tisjeboy verwachten.” aldus de comedian.

Carriere
Francis begon in 2019 aan zijn carriere als comedian nadat hij enige bekendheid had vergaard met zijn filmpjes op het internet. Onder de vleugels van cabaretier Roué Verveer mocht hij optreden in Comedy Club Toomler te Amsterdam waarna zijn carriere een vlucht nam. Drie jaar, vele uitverkochte theatershows, deelname aan De Verraders (RTL-4), miljoenen views later stond Francis in 2022 in een uitverkocht Ziggo Dome.


Aanvangstijden

Zaterdag 25 maart 2023: 20:15 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Normaal
€26,00

CJP/student
€23,50.
 

Bezoekersinformatie

Theater Koningshof
Uiverlaan 20
3145 XN Maassluis (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Cabaret

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Lonneke Dort - Wat mij betreft
  17 april
 • Meisje vermist
  17 april
 • 'Sterke vrouwen in de 17e eeuw'
  25 april
 • Manfred by Jed Wentz
  10 mei
Zet alvast in je agenda