Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Matthäus Passion Maassluis

Vrijdag 31 maart 2023 | Groote Kerk Maassluis | Maassluis
De Matthäus Passion is een compositie van Johann Sebastian Bach. Sterker nog, het is misschien wel één van zijn bekendste composities in Nederland. Op 31 maart 2023 kun je van dit prachtige muziekstuk komen genieten in de Groote Kerk te Maassluis.

De Matthäus Passion vertelt het verhaal van de laatste dagen van Jezus Christus. Hij wordt verraden, berecht, gekruisigd en begraven. Het is een verhaal over veroordeling, maar boven alles ook over liefde. En hoewel de teksten van de Matthäus Passion bijna 2000 jaar oud zijn, blijft de boodschap ook vandaag de dag actueel.

Vorig jaar ontstond het idee om met een groot aantal Maassluizers het project Matthäus Passion in Maassluis ten gehore te brengen. Koorleden, amateurzangers, zangliefhebbers en professionele zangers en zangeressen werden gevraagd mee te doen aan dit mooie project. Er wordt maandenlang gerepeteerd en het resultaat is straks te beluisteren en te zien in de Groote Kerk Maassluis: Matthäus Passion Maassluis 2023. Wij kijken uit naar een prachtige vertolking van het Matthäus Passion projectkoor van het lijdensverhaal door Maassluise zangers en zangeressen gelardeerd door professionele artiesten en muzikanten o.l.v. Leo den Broeder.


Aanvangstijden

Vrijdag 31 maart 2023: 19.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€35,00.
 

Bezoekersinformatie

Groote Kerk Maassluis
Kerkplein 2
3144 EK Maassluis (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda