Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Open dag Ecologische Samentuin

Zondag 4 juni 2023 | Bezoekerscentrum Leudal | Haelen (Leudal)
Tijdens de Ecodagen organiseert Velt een Open dag op zondag 4 juni in de Ecologische Samentuin. Deze tuin is te vinden achter het Bezoekerscentrum Leudal in Haelen.

Deze Samentuin tuin staat er prachtig bij en daar kan iedereen van komen genieten! Kinderen kunnen spelen met de waterpomp, met zand en het blotevoetenpad lopen! Vrijwilligers van Velt zijn aanwezig om rondleidingen te geven. Ook de boeken- en infostand is aanwezig.

De ecologische Samentuin achter het Bezoekerscentrum Leudal, die vrijwilligers beheren volgens het vruchtwisselingsschema, laat zien hoe het anders kan dan de traditionele landbouw. Belangrijke pijlers zijn duurzaamheid en gezondheid.

Een ecologische tuin houdt rekening met de menselijke behoeften en draagt bij aan meer natuur, herstel van het landschap en een schoner milieu. In een ecologische tuin kiezen we planten die zijn aangepast aan de grondsoort en aan de omstandigheden.

Er is ook plaats voor spontane natuur – plantensoorten die zich spontaan vestigen –, insecten en dieren. In een ecotuin worden geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt, is er een minimum aan tuinafval en het energie- en waterverbruik is zeer beperkt.


Aanvangstijden

Zondag 4 juni 2023: 11:00 uur

11.00 uur tot 16.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Bezoekerscentrum Leudal
Roggelseweg 58
6081 NP Haelen (Limburg)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda