Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Sintspektakel

Zondag 26 november 2023 | Stadsgehoorzaal Vlaardingen | Vlaardingen
Sintspektakel: Magische theatershow met de Goedheiligman in de hoofdrol.

Zie ginds komt de stoomboot ..
Voordat je ‘m ziet, is die waarschijnlijk alweer weg. En als het schip niet ineens verdwijnt, dan is het wel het Grote Boek van Sinterklaas dat verdampt voordat je het in de gaten hebt. Of de goedheiligman zelf, of een van de roetveegpieten.
Wat dat voor onmogelijk wordt geacht, gebeurt juist tijdens Sintspektakel. In een razendsnel tempo, dat ook nog eens.

Sintspektakel is niet de zoveelste sinterklaasshow. Sintspektakel is nog nooit eerder vertoond, en daarmee uniek in Nederland. Deze wervelende, interactieve theatershow is een combinatie van zang, dans én magie in een adembenemend decor. Op 26 november zit geheid iedereen op het puntje van zijn of haar stoel. En met iedereen bedoelen we ook echt iedereen. Want voor ouders is Sintspektakel beslist geen moetje. Zij zullen zich geen seconde vervelen. Sinterklaasnummers zijn namelijk verpakt in meezinghits uit hun jeugd.

De bedenker van Sintspektakel is Laurens Crans uit Vlaardingen. De populaire entertainer, presentator, feestdj en clown toert al meer dan vijftien jaar met zijn Pepernoten Party door Nederland en België. Eind 2022 ontstond het idee om het groter aan te pakken, om van de Pepernoten Party een complete theatershow te maken. Na maandenlange voorbereiding is hij er klaar voor. Sintspektakel kan beginnen. ,,Ik beloof dat het onvergetelijk wordt,” stelt Laurens Crans.


Aanvangstijden

Zondag 26 november 2023: 11:00 uur

11:00 uur
13.30 uur
16.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Wat het extra leuk maakt, is dat een ticket slechts 7,50 euro bedraagt. ,,Ik vind dat ook zij met een smallere beurs getuige moeten kunnen zijn van Sintspektakel,” aldus de initiatiefnemer.
 

Bezoekersinformatie

Stadsgehoorzaal Vlaardingen
Schiedamseweg 51
3134 BB Vlaardingen (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Familievoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda