Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Monkey King -Theatervoorstelling Dans & Acrobatiek

Woensdag 13 december 2023 | Theater De regentes | Den Haag
Monkey King - Theater Voorstelling Dans En Acrobatiek Uit CHINA

Reis naar de Chinese mythologie met de spectaculaire dansproductie van Groundbreakers, Monkey King. Ervaar de dynamiek van Chinese acrobatiek in de nieuwste show van Groundbreakers, Monkey King. De Nanjing Acrobatic Troupe voegt zich bij Groundbreakers met choreograaf Cunsong Xu voor een epische Monkey King-uitvoering.

Monkey King - De theatervoorstelling met moderne dans, acrobatiek en muziek voor : Alle Chinese Nederlandse inwoners van Den Haag, Een ieder met interesse voor gedurfde dynamische acrobatiek van de zeer krachtige jonge acrobaten. Of ben je benieuwd naar de Chinese cultuur, kom dan naar de voorstelling voor de doelgroep - Jong Publiek.

Deze unieke voorstelling - met authentieke acrobaten uit de stad Nanjing, China voert het verhaal over de mythologische aap Sun Wukong uit de Chinese klassieke literatuur en de 16e eeuwse novelle De Reis naar het Westen. Het verhaal van Sun Wukong staat symbool voor het ervaren van persoonlijke problematiek in het leven. Monkey King heeft de combinatie van Westerse abstracte dans met Chinese acrobatiek. De simpele en zelfzuchtige aap, met zijn bovenmenselijke krachten, komt bekend voor bij Jongeren; hij staat open voor verandering, heeft geen angst, is trots en arrogant en wil onsterfelijkheid achtervolgen. Met een zelfverzekerde toon, onthult Dansgezelschap Groundbreakers een vertelling met acrobatische moderne dans geïnspireerd op Aziatische klanken.


Aanvangstijden

Woensdag 13 december 2023: 20.30 uur

THEATER DE REGENTES - WEIMARSTRAAT 63, DEN HAAG. De voorstelling duurt 1 uur.
Unieke beleving in december 2023 voor deze familieshow met name voor de jeugd van Den Haag.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree Euro 7,50 t/m 18 jaar. Kom lopend of op de fiets.
 

Bezoekersinformatie

Theater De regentes
Weimarstraat 63
2562 GR Den Haag (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Familievoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda