Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Eurosonic Noorderslag - ESNS Online op diverse locaties

19 t/m 22 januari 2022 | Online | Groningen | Diverse locaties, Nederland
 vindt dit leuk
(47 stemmen)
91%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2022 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Esns presenteert vele opkomende acts uit Europese ​​landen voor de tweede digitale editie van het showcasefestival, dat plaats vindt van 19 - 22 januari 2022. Het online showcase festival van Esns 2022 is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd in samenwerking met Npo 3fm, Vpro 3voor12 en NTR.

Eurosonic is het showcase festival voor Europese muziek, met als doel de carrières van veelbelovende bands en artiesten te stimuleren. Van woensdag 19 januari tot en met vrijdag 21 januari worden de sets van de Europese acts gestreamd, met de uitreiking van de Music Moves Europe Talent Awards op donderdag 20 januari.

Op zaterdag 22 januari staat Nederlands talent centraal; wanneer Noorderslag de traditionele barometer van de Nederlandse popmuziek presenteert. Nederlandse acts presenteren zich aan het publiek. Dit zijn o.a. 4b2m, Baby’s Berserk, Beachdog, Bente, Bnnyhunna, Cero Ismael, Cho, Cor, Elephant, Ferdous, Jael, Karsu, Nelcon, S10, Sera, Shishani & Miss Catharsis en
Tramhaus.
“ Ontdek opkomend Europees muziektalent bij de online editie van ESNS 2022 ”
ESNS organiseerde begin 2021 al met succes een online editie voor zowel het showcasefestival als de conferentie vanwege een lockdown. De online editie bood Europese muzikanten enorm veel exposure en gaf professionals uit de muziekindustrie de mogelijkheid om de conferentie online te bezoeken om deel te nemen aan panels en discussies en om digitaal te netwerken. De organisatie bouwt voort op haar succesvolle digitale editie 2021 en kijkt uit naar wat ze in 2022 kunnen bereiken.


Aanvangstijden

19 t/m 22 januari 2022

Zie de website voor het programma.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

De toegang is gratis.
Het online showcase festival van ESNS 2022 is gratis toegankelijk.

Registraties voor de online conferentie zijn beschikbaar voor € 99,00.

Bezoekersinformatie

Online | Groningen
Vanuit huis
Diverse locaties
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Video Eurosonic Noorderslag - ESNS Online

Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.


Evenementen in Nederland

Uitgelicht