Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Cadeau Fair Kasteel Rosendael in Rozendaal

3 en 4 december 2022 | Kasteel Rosendael | Rozendaal
 vindt dit leuk
(12 stemmen)
83%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2022 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Het mooie Kasteel Rosendael vormt het decor van een bijzondere “WinterFair”. Tal van winterse activiteiten en unieke producten zijn te vinden in een sprookjesachtige omgeving. Deze fair, vol warmte en liefde met de gastvrijheid van de Trotse standhouders, maakt het tot een echte aanrader.

Cadeau Fair
Op deze fair vind je de mooiste en lekkerste presentjes voor in de zak van de Sint of voor onder de kerstboom. In een mooi aangeklede omgeving en uitgelicht kasteel kan je genieten van fijne muziek en bijzondere activiteiten voor jong en oud.

Alles wat je deze winter mag verwachten van heerlijke Glühwein tot de fijnste en verse delicatessen. Daarnaast vind je warme en hippe mode, sieraden, edelstenen en prachtige creaties om je huis nog mooier te maken. Eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die zowel mooi, origineel en smakelijk zijn. Standhouders presenteren op een fantasierijke manier en met passie hun producten.
“ Beleef, proef en ruik de winterse sferen bij kasteel & park Rosendael tijdens de Winterfair ”
Kinderen kunnen heerlijk verwarmd hun creativiteit de vrije loop laten. Een creatieve inpakservice staat klaar om jouw cadeau nog specialer te maken. Alles met het thema van de winter met een knipoog naar de komende maanden en het voorjaar. Dus alles voor een heerlijk familie uitje bij het bijzondere en ook te bezoeken kasteel Rosendael. Deze Winterfair mag je zeker niet missen!.


Aanvangstijden

3 en 4 december 2022

Zaterdag en zondag: 11.00 - 18.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Winterfair voor € 4,50.
Kinderen 4 t/m 18 jaar betalen € 2,50.
Combiticket winterfair, park & kasteel: online € 9,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen 4 t/m 18 jaar. Dit is een sterk gereduceerd tarief.
Een ticket voor park en kasteel ter plaatse aan de kass: € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 kinderen 4 t/m 18 jaar. GLK en museumkaarthouders: betalen alleen entree Fair.

Bezoekersinformatie

Kasteel Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


1 Review over Cadeau Fair Kasteel Rosendael

Richard uit Arnhem schreef in 2022
Schandalig dat ze 4,50€ p.p. durven vragen voor een fair die met een andere naam exact hetzelfde is (en waar je toen niet hoefde te betalen) als die van een paar maanden geleden. Geen muziekje, vuurkorven of iets dergelijks om het maar een beetje gezellig te maken. Alle uitbaters wel zeer vriendelijk.

Schrijf een review







Laat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Pathé Arnhem
    Bioscoop met de nieuwste films. .. »
  • Jachthuis Sint Hubertus
    Voormalig buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller, ontworpen door H.P. Berlage. .. »
  • Kasteel Doornenburg
    Robuust middeleeuws kasteel dat het verleden naar het heden brengt. .. »

Uitgelicht