Tips

Country & Christmas Fair in Haarzuilens

Home > Festivals & evenementen > Provincie Utrecht
23 t/m 28 november 2021 | Kasteel de Haar | Haarzuilens (Utrecht)
Let op: Country & Christmas Fair is geannuleerd!
 vindt dit leuk
(545 stemmen)
89%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2021 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Let op: De Country & Christmas Fair is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen geannuleerd.

De 23ste editie van de Country & Christmas Fair is net zoals de voorgaande edities in de tuinen rondom het Kasteel en in de Kapel van Kasteel de Haar te Haarzuilens. Dit jaar zal de fair er anders uit zien i.v.m. Covid-19 en uiteraard allemaal volgens de regels van de Veiligheidsregio. Ook zal de catering aangepast worden aan deze regels

Er zijn vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, mode- en modeaccessoires en meer!

Verder is er muziek in stijl, diverse workshops, diverse catering punten en het Kasteel is geopend dagelijks van 12.00 tot 17.00 uur.
“ kerstevenement ”
Voor een bezoek aan de Country & Christmas Fair heb je geen QR code of testbewijs nodig.


Aanvangstijden

Let op: Country & Christmas Fair is geannuleerd! Check voor de meest actuele informatie de website van het evenement zelf.

Bezoekersinformatie

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Schrijf een review »
Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres


3 Reviews over Country & Christmas Fair

Mar von Horst uit Laren schreef op 3 november 2021
Ik vind dit een heel mooie fair. Traditiegetrouw reizen we naar Haarzuilens. Soms zit het mee vwb het weer en soms iets minder. Wij houden gewoon rekening met de omstandigheden en hebben er zelfs vreselijk om gelachen toen onze auto door de vele regen onder de modder zat. We genieten altiid van dit uitje ook dit jaar ook al zal het iets aangepast zijn door maatregelen. We mogen weer!!!
van den berg uit amsterdam schreef op 3 november 2021
Als uitbater van diverse gezellige drink en eetkraampjes het volgende : Beste negatieve mensen blijf dan maar gewoon lekker thuis , wees eens blij dat er nog organisatoren in dit land zijn die de moeite nemen en proberen iets moois neer te zetten ( Country Christmasfair bestaat al 25jr ! DUS WE DOEN TOCH ECHTS IETS GOEDS) Beste positieve mensen wees wederom van harte welkom op de fair , ook dit jaar vragen wij u om wat begrip vanwege corona maatregelen . Het leven is een feestje maar je moet zelf uiteindelijk de slingers ophangen als je begrijpt wat ik bedoel. Stop eens met klagen en mopperen van harte welkom
Marjo uit Sint Pancras schreef in 2020
Sinds jaren ben ik een vaste, enthousiaste bezoeker van de beurs. Dit jaar was een enorme teleurstelling. Parkeren was heel ver van het beursterrein op een enorm modderig veld met slecht aangegeven herkenningspunten waardoor het terugvinden van de auto een uitdaging bleek te zijn. Het aanbod was erg veel van hetzelfde met weinig echt Kerst gerelateerde producten. Voorheen was de catering in de grote tent verzorgd door La Place. Helaas is er dit jaar gekozen voor een andere cateraar die naar mijn mening geen goed aanbod had. We moesten alles zelf uitzoeken en het personeel was niet vriendelijk. Het aanbod warme maaltijden was niet beschikbaar toen we rond het middaguur aankwamen. Tot slot was er een soort act bij de toiletten. Die is voor één keer leuk maar na 2 x toiletbezoek is het grapje er wat mij betreft echt af. Jammer, krijg ik geen Kerstgevoel van. Ik weet niet zeker of ik volgend jaar de beurs nog een keer bezoek. Zo komt er een einde aan een jaarlijks terugkerend uitje waar ik voorheen altijd enorm naar kon uitkijken.

Schrijf een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Kerst

Ook interessant

 • Wat te doen dit weekend?

 • Sinterklaas uitjes en evenementen

 • Sinterklaas vieren met tieners

 • Welke gevolgen hebben de coronamaatre...

 • Kasteel de Haar
  Haarzuilens
 • Beatrix Theater
  Utrecht
 • Archeon
  Alphen aan den Rijn
 • Klimbos Gooi-Eemland
  Lage Vuursche

UITgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Haarzuilens

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
De nieuwe Uitzinnig Top 20 is uit. Staat jouw favoriete attractie er ook bij? »