Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Writers Unlimited Int Literatuurfestival Den Haag

18 t/m 21 januari 2024 | Theater aan het Spui | Den Haag
 vindt dit leuk
(29 stemmen)
90%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2024 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Laat je vier winterse dagen - van 18 tot en met 21 januari 2024 - inspireren door optredens en voordrachten van zo'n negentig schrijvers, dichters, spoken word-artiesten en musici uit binnen- en buitenland.

Het festivalthema Human Voices is ons statement in een tijd waarin (mede)menselijkheid soms ver te zoeken is. We bieden een podium aan stemmen die aan menselijkheid appeleren en tegenwicht bieden aan verharding en polarisatie.

Tijdens het festival gaan auteurs in gesprek over allerlei facetten van de stem en het spreken. Zo kom je meer te weten over, onder meer, ChatGPT in de literatuur, over Ind(ones)ische roots, Surinaamse strijders, lichamelijkheid in fictie, thuis voelen in identiteit, gender of meerdere culturen, of over een stem geven aan een personage. Ook lezen auteurs uit fragmenten uit hun boeken of nieuw voor het festival geschreven essays voor, en brengen dichters en spoken word-artiesten hun werk ten gehore.
“ Het mooiste literaire festival van Nederland ”
Ook zin in verhalen, gesprekken, muziek, film, boeken en lezen? Boek je kaarten voor de grote festivalavonden Friday Night Unlimited (19 januari) of Saturday Night Unlimited (20 januari), kies daar je eigen route langs zo'n twintig programma's per avond op vijf podia in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. Of kom naar een van de andere festivalevents!.

Voor wie?

Dit evenement is voor jong volwassenen, volwassenen en senioren.


Aanvangstijden

18 t/m 21 januari 2024

Per festivaldag meerdere aanvangstijden op festivallocaties Theater aan het Spui, Filmhuis Den Haag, Koninklijke Schouwburg, Paard, Theater Dakota, bibliotheken Schilderswijk, Laakkwartier, Ypenburg en Nieuw Waldeck, Haagse Hogeschool / The Lighthouse.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Kijk op de festivalwebsite voor alle toegangsprijzen! Korting voor iedereen tot en met 30 jaar, korting voor houders Ooievaarspas, DenHaagPas. Festivalevents in bibliotheken Schilderswijk, Laakkwartier, Ypenburg, Nieuw Waldeck en in Haagse Hogeschool / The Lighthouse zijn gratis toegankelijk.

Bezoekersinformatie

Theater aan het Spui
Spui 187
2511 BN Den Haag
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Miniworld Rotterdam
    De grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Met elke 24 minuten dag- en nachtbeleving. .. »
  • Here There and Everywhere
    Ineke Mahieu Monumentaal werk op klein formaat .. »
  • Madurodam
    Typische Hollandse taferelen in miniatuur. Maar Madurodam is veel meer! .. »

Uitgelicht