Tips

Kinderboekenweek op diverse locaties

Home > Festivals & evenementen
6 t/m 17 oktober 2021 | Diverse locaties, Nederland
 vindt dit leuk
(31 stemmen)
84%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2021 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je worden wat je wil. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt.

Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Het Kinderboekenweekgeschenk® 2021 wordt geschreven door Bette Westera. Je kunt haar kennen van boek Uit elkaar, waar ze afgelopen jaar de Woutertje Pieterse Prijs, de Gouden Griffel en de Boekenleeuw mee won. De maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek® 2021 is is Mark Janssen. Je kunt hem kennen van zijn boek Eiland.
“ Worden wat je wil ”
Wat valt er voor kinderen allemaal te beleven in de boekhandel en in de bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek? Zie het overzicht op de website.


Aanvangstijden

6 t/m 17 oktober 2021

De Kinderboekenweek loopt van woensdag 6 t/m zondag 17 oktober 2021
Door nieuwe maatregelen i.v.m. Corona kan het zijn dat de openingstijden van dit evenement gewijzigd zijn. Check voor een bezoek altijd de website van het evenement zelf voor de meest actuele informatie.

Prijzen

Het Kinderboekenweekgeschenk wordt cadeau gedaan door de boekwinkel tijdens de Kinderboekenweek bij aankoop van ten minste € 12,50 aan kinderboeken. Het prentenboek is tijdens de Kinderboekenweek te koop voor € 7,25.

Bezoekersinformatie

Kinderboekenweek
Boekwinkels en bibliotheken in heel Nederland
Diverse locaties
Schrijf een review »
Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.


Evenementen in Nederland

Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Diverse locaties

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
De nieuwe Uitzinnig Top 20 is uit. Staat jouw favoriete attractie er ook bij? »