Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kinderboekenweek op diverse locaties

4 t/m 15 oktober 2023 | Diverse locaties, Nederland
 vindt dit leuk
(31 stemmen)
84%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2023 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren, lees mee!

Deze Kinderboekenweek vieren we ‘thuis’, in alle vormen, verschillen en gelijkenissen. Het thema is Bij mij thuis. Boeken wakkeren het gesprek aan om te vertellen over thuis en zijn een onuitputtelijke bron van verschillende gezichtspunten.
“ 'Bij mij thuis' is het thema van de Kinderboekenweek 2023 ”
Sanne Rooseboom, auteur van de reeks van 'Het Ministerie van Oplossingen' maakt het Kinderboekenweekgeschenk voor de 69ste Kinderboekenweek. Yvonne Jagtenberg maakt het Prentenboek van de Kinderboekenweek. De Kinderboekenweek 2023 vindt plaats van 4 tot en met 15 oktober 2023.


Aanvangstijden

4 t/m 15 oktober 2023

De Kinderboekenweek loopt van woensdag 4 t/m zondag 15 oktober 2023.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Het Kinderboekenweekgeschenk wordt cadeau gedaan door de boekwinkel tijdens de Kinderboekenweek bij aankoop van ten minste € 12,50 aan kinderboeken. Het prentenboek is tijdens de Kinderboekenweek te koop voor € 7,25.

Bezoekersinformatie

Kinderboekenweek
Boekwinkels en bibliotheken in heel Nederland
Diverse locaties
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.


Evenementen in Nederland

Uitgelicht