Tips

Oerol Festival - Het Imaginaire Eiland op diverse locaties

Home > Festivals & evenementen
11 t/m 20 juni 2021 | Online | Online | Diverse locaties, Nederland
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
78%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2021 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Oerol Festival organiseert Het Imaginaire Eiland en is online te volgen via dit eigen platform. Tien dagen lang van 11 juni t/m 20 juni is er een verrassend programma vol primeurs te zien met o.a. Voorstellingen, concerten, podcasts, film, Radio Oerol en live Talkshows.

Het Imaginaire Eiland is weer het podium waar makers en bezoekers elkaar ontmoeten. Oerol biedt een scala aan artiesten en gezelschappen de mogelijkheid zich (op het eiland) verder te ontwikkelen en om te experimenteren. Een paar bijzondere projecten uitgelicht:

Nineties Productions: Speciaal voor Oerol wordt nu de voorstelling Untitled_2021 op Terschelling gespeeld en live gestreamd. Een fictief verhaal geïnspireerd op het gedachtegoed van o.a feministische filosoof, bioloog, socioloog Donna J. Haraway en gebaseerd op de niet zo fictieve situatie waar de wereld nu in zit.

Willem de Bruin (The Opposites) beleeft zijn debuut in de theaterwereld onder regie van de talentvolle Eva Line de Boer. Met zijn eigen tekst, die leest als een gedicht, vertelt hij dat hij in veel identiteiten uit elkaar valt en zich voortdurend aanpast aan de situatie.

Elke avond om 20.00 uur start de live Talkshow waarin kunstenaars worden bevraagd tijdens De Avond In met Jennifer en Dean of Vurige Gesprekken met Mara. Met unieke beelden van achter de schermen. Dagelijks verschijnt de digitale Dagkrant waar in tekst en beeld verslag wordt gedaan van de beweegreden en zieleroerselen van de makers.


Aanvangstijden

11 t/m 20 juni 2021

Het hele programma is te vinden op de website.
Door nieuwe maatregelen i.v.m. Corona kan het zijn dat de openingstijden van dit evenement gewijzigd zijn. Check voor een bezoek altijd de website van het evenement zelf voor de meest actuele informatie.

Prijzen

De toegangsbewijzen en tickets voor Het Imaginaire Eiland zijn te koop via de website. Door deze te kopen kunnen kunstenaars in deze moeilijke tijd werk blijven maken zodat, als de maatschappij weer open gaat, er nog steeds -nieuw- werk te zien is in theaters of op festivals.

Bezoekersinformatie

Online | Online
Thuis
Diverse locaties
Schrijf een review »
Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.


Evenementen in Nederland

UITgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Diverse locaties

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
De nieuwe Uitzinnig Top 20 is uit. Staat jouw favoriete attractie er ook bij? »