Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kunst Kijk Route Baarn

25 juni t/m 26 juli 2021 | Baarn | Baarn
 vindt dit leuk
(10 stemmen)
90%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2021 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

In deze zomerse periode is het heerlijk om erop uit te gaan, en van zaterdag 26 juni t/m 25 juli kan in Baarn iedereen in de buitenlucht cultuur gaan snuiven en kennismaken met Baarnse kunstenaars via de Kunst Kijk Route.

De Kunst Kijk Route start op zaterdag 26 juni en duurt een hele maand. Fiets of wandel langs galeries, ateliers en huizen van Baarnse kunstenaars, waarbij deze zich presenteren en allerlei vormen van beeldende kunst op veilige afstand kan worden bekeken. Op elke locatie is er een kunstwerk te zien, een mooi object in de vensterbank of juist een groot werk in de tuin.

Meer dan 65 enthousiaste deelnemers hebben zich aangemeld, waaronder Atelier depARTure, Herma de Jong Hat Design en Peter Altena. Ook 17 ondernemers (winkel en horeca) bieden plaats aan exposanten. Zo is er een aantrekkelijke gevarieerde fiets- en wandelroute door Baarn gecreëerd, en wat verder weg zijn in Groeneveld, Lage Vuursche en bij Sherpa locaties te bezoeken.

Op een plattegrond op de website vind je alle adressen, met foto’s van de deelnemende kunstenaars en de openingstijden van galeries en ateliers. Vanaf circa 20 zijn gedrukte exemplaren op te halen bij onder meer het VVV, de bibliotheek en Wim Hogeveen in de Laanstraat.
“ Kunstroute langs meer dan 65 huizen en ateliers van Baarnse kunstenaars. ”
Pak dus de fiets of trek de wandelschoenen aan en stel je eigen kunstroute samen. Maak er een ommetje van of een stevigere tocht, wees een slenteraar of een stoere doorloper, maar geniet vooral van Baarnse kunst.


Aanvangstijden

25 juni t/m 26 juli 2021
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

De toegang is gratis.
.

Bezoekersinformatie

Baarn
-
Baarn
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Ook interessant

 • Wat te doen dit weekend?

 • Plantenmarkten in februari maart en a...

 • Oerol Festival vaart een nieuwe koers...

 • 10 x Festivals in maart 2023

 • Slot Zeist
  Zeist
 • Museum Jacobs van den Hof
  Amersfoort
 • Rondvaartbedrijf Schuttevaer
  Utrecht
 • De Domtoren
  Utrecht

Uitgelicht