Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zinderende Zomeravonden in het Openluchtmuseum in Arnhem

29 juli t/m 11 augustus 2023 | Nederlands Openluchtmuseum | Arnhem
 vindt dit leuk
(10 stemmen)
90%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2023 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Op de vierde editie van de Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum staan de zintuigen centraal. Bezoekers kunnen de zomerse sferen in het museumpark zelf ervaren door hun zintuigen in te zetten tijdens de speciale Zomerroute die dwars door het museumpark voert. Op diverse locaties zijn vragen te beantwoorden door de zintuigen in te zetten. Luister, voel, hoor, proef en kijk; elk goed antwoord verdient een stempel. Zijn er minimaal acht stempels verzameld? Dan kun je bij de Bakkerij terecht om je smaakpapillen te testen.
Op en rondom de pleinen in het museum is er voor iedereen iets te zien en te doen, met muziek, doe-activiteiten voor kinderen, rondleidingen, workshops en lekker eten & drinken bereid en geserveerd vanuit authentieke foodtrucks en natuurlijk onze eigen frietbakkerij, poffertjeskraam, pannenkoekenherberg en ijssalon Venezia, om maar enkele te noemen.
Van de ene kant naar de andere kant van het museumpark? Reis mee in één van onze authentieke trams, die rijden namelijk de hele avond. Zomeravonden in het Openluchtmuseum, een avondje uit voor het hele gezin.
“ Beleef; ruik, voel, proef, luister en kijk. Beleef de zomer en ontmoet elkaar in het Openluchtmuseum ”
Nieuw deze editie is de Zintuigenroute. Bij binnenkomst ontvangt de bezoeker een programmaboekje Zomeravonden met daarin een plattegrond en de zintuigenroute. Op verschillende locaties langs deze route kunnen zintuigenvragen beantwoord worden. Geuren raden, blind voelen, zoekplaatjes, luisterspelletjes en proefhappen.

Voor wie?

Dit evenement is voor kinderen, jong volwassenen en volwassenen.


Aanvangstijden

29 juli t/m 11 augustus 2023

De Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum vinden plaats van zaterdag 29 juli t/m vrijdag 11 augustus 2023. Van 15.00 tot 21.00 uur. Ben je al voor die tijd op het museumpark dan mag je gewoon blijven. Je hoeft geen apart ticket te kopen.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Entreeprijzen: Volwassenen: € 10,- (exclusief parkeren) kinderen van 4 t/m 12 jaar: € 5,- kinderen t/m 3 jaar: gratis
Gratis entree voor houders van een Museumkaart, vipkaart van de VriendenLoterij en Vrienden van het Openluchtmuseum. Online ticket kopen wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht. Tickets zijn ook aan de kassa verkrijgbaar.

Bezoekersinformatie

Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een review







Laat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Wat te doen dit weekend?

  • Deze markten en fairs zijn in maart t...

  • Evenementen rondom Pasen - Passieconc...

  • 10 x Festivals in maart 2023

  • Burgers' Zoo
    Arnhem
  • LUX
    Nijmegen
  • Museum Arnhem
    Arnhem

Uitgelicht