Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lumina Park in Eindhoven

9 december t/m 7 januari 2024 | Terrein van het Evoluon | Eindhoven
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
100%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2024 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Eindhoven heeft er een nieuwe winterattractie bij: Lumina Park. Gelegen op het terrein van het iconische Evoluon, opent Lumina Park met het thema 'Back to the Future' op 9 december 2023 voor de eerste keer haar deuren in Nederland.

Het Evoluon-terrein wordt vanaf 17.00 uur, gedurende de periode van 9 december 2023 tot en met 7 januari 2024, verlicht door meer dan 150 lichtkunstwerken. Lumina Park brengt de gouden jaren van de technologische ontdekking tot leven en geeft een betoverende ervaring vol licht, kunst en innovatie.

Lumina Park is niet alleen een ode aan de geschiedenis, maar ook een viering van de hedendaagse technologische kunst. Door middel (interactieve) kunstwerken word je meegenomen op reis, waar je de mysteries van het verleden ontrafelt en op ontdekkingstocht gaat. Denk aan verhalen vanuit het oude Rome, de elegante jaren 20 en de swingende 70’s, om uiteindelijk te eindigen in de toekomst. Lumina Park biedt een bijzondere en educatieve ervaring waarbij je wordt uitgenodigd het pad te bewandelen in het sfeervolle en historische decor van het Evoluon.
“ Nieuwe winterattractie in Eindhoven: lichtpark LUMINA ”
Naast de (interactieve) kunstwerken zijn er ook verschillende activiteiten te vinden in Lumina Park. Ggeniet van diverse randprogrammering zoals een film middag voor kinderen in de kerstvakantie, een lichtshow en ook aan eten en drinken is gedacht. Je kunt dineren in het restaurant van het Evoluon en op het terrein zijn diverse mogelijkheden te vinden waar je kunt genieten van winterse lekkernijen.


Aanvangstijden

9 december t/m 7 januari 2024

is iedere dag geopend van 17.00 tot 21.00 uur. Let op: De laatste mogelijkheid om het park te betreden is 20.00 uur. Het park is rolstoeltoegankelijk en er zijn faciliteiten beschikbaar voor mensen met speciale behoeften.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Volwassene: € 20,50
Kinderen van 3 tot 18 jaar: € 14,50
Ook zijn er familietickets verkrijgbaar.

Bezoekersinformatie

Terrein van het Evoluon
Noord Brabantlaan 1a
Eindhoven
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


1 Review over Lumina Park

Bianca Kuijpers uit Geldrop schreef op 12 december 2023
Het is in 1 woord geweldig!!!!!.Prachtige route ,de objecten zijn ook voorzien van de geluiden en muziek wat erbij hoort. Ik heb mijn ogen uitgekeken zo mooi !!!!.Is echt een aanrader om heen te gaan. Je waant je in de wereld van magie.

Schrijf een review







Laat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Moergestelse Jaarmarkt
    Evenement in Moergestel .. »
  • Blauwe Kei - Theater aan de Noordkade
    Theater met voorstellingen in diverse genres. Met regelmatig inleidingen en workshops. .. »
  • Lovely Hands bodycasting
    Maak samen een blijvende herinnering met een uniek handbeeld van jullie .. »

Uitgelicht