Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Familiefestival Art Carnivale in Steendam

22 t/m 24 juli 2022 | Recreatiepark Schildmeer | Steendam (Midden-Groningen)
 vindt dit leuk
(96 stemmen)
90%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2022 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Art Carnivale is één van de meest opvallende ‘voel-je goed’ festivals; een kunstzinnig familiefestival voor iedereen en voor alle leeftijden!

Wat ooit begon als een expressie van kunst, hobby en levensstijl van een groep van samenwerkende creatievelingen is uitgegroeid tot een bovenregionaal feest van herkenning voor een steeds groter wordende groep enthousiaste bezoekers. Bezoekers en deelnemers ervaren Art Carnivale als een waardevolle plek voor ontspanning, beleving en ontmoeting.

Het festival leunt op een vaste kern van medewerkers die het festival nu alweer 12 jaar organiseren. Naast de vaste kern werken talloze vrijwilligers mee aan de voorbereiding en uitvoering. Zij vormen belangrijke schakels in het succes van Art Carnivale.

Art Carnivale is eens per jaar een attractie, die het Schildmeer doet bruisen met diverse muziek- en theatervoorstellingen, attractieve doe activiteiten voor kinderen, kunst- en duurzame streekproducten en fraai beschilderde kunstcaravans. Een ponton brug verbindt verschillende terreingedeelten en de inwendige mens wordt niet vergeten dankzij de fijne culinaire heerlijkheden.
“ Gratis festival met een mix van muziek, theater, kunstmarkt, kindervermaak, straattheater en meer ”
Art Carnivale is ook en vooral een plek om de haast van alledag even te vergeten en te genieten van al het moois dat gedurende drie dagen lang voorbij komt. Naast de beleving aan cultuur is er ook wat natuur en recreatie betreft veel te beleven in het nabij gelegen natuurgebeid 't Roegwold.

Voor wie?

Dit evenement is voor kinderen, volwassenen en senioren.


Aanvangstijden

22 t/m 24 juli 2022

Vrijdagavond 22 juli t/m zondagavond 24 juli 2022
Open, vrijdag vanaf 16.00, zaterdag. en zondag vanaf 13.00 en dit geldt ook voor de kunst- en regioproductenmarkt. De muziek- en theater optredens gaan door tot na middernacht.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

De toegang is gratis.
De toegang tot het festivalterrein is gratis! Voor het parkeren betaalt u een kleine vergoeding.
Het terrein is minder geschikt voor rolstoel en rollator gebruikers maar er loopt een schelpenpad over het terrein dat wel begaanbaar is. Honden aangelijnd houden a.u.b.
Het is niet toegestaan tassen vol eten en drinken mee te nemen. Onze horeca moet de kosten van het festival terugverdienen!.

Bezoekersinformatie

Recreatiepark Schildmeer
Roegeweg 1 hoek Damsterweg
9629 PA Steendam
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Video Familiefestival Art Carnivale

Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

 • Wat te doen dit weekend?

 • De leukste fairs en markten in oktobe...

 • Kunstmarkten en Kunstroutes in oktober

 • Deze Filmfestivals zijn er dit najaar

 • De Machinefabriek
  Groningen
 • Museum De Buitenplaats
  Eelde
 • Stadsschouwburg Groningen
  Groningen
 • Martinitoren
  Groningen

Uitgelicht