Winterfair Garderen

6 december 2019 | De Beeldentuin | Garderen (Barneveld)
 vindt dit leuk
(394 stemmen)
93%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2019 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Geheel in Dickensstijl wordt in De Beeldentuin te Garderen de jaarlijkse Winterfair Garderen gehouden. Ruim 80 standhouders zorgen voor een winterse verrassing op de Veluwe.

Winterse decoraties, versnaperingen en zangkoren zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Kom naar Garderen en laat je verrassen.


Aanvangstijden

Do 28 november 2019: 10.00 - 21.00 uur
Vr 29 november 2019: 10.00 - 21.00 uur
Za 30 november 2019: 10.00 - 17.00 uur
Wo 4 december 2019: 10.00 - 21.00 uur
Do 5 december 2019: 10.00 - 21.00 uur
Vr 6 december 2019: 10.00 - 21.00 uur
Za 7 december 2019: 10.00 - 17.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entree: € 7,50 vanaf 14 jaar.

Bezoekersinformatie

De Beeldentuin
Oude Barnevelderweg 5
3886 PT Garderen
Tel.: 0577-462482
Schrijf een review »


Video Winterfair Garderen

11 Reviews over Winterfair Garderen

Jac uit Almelo schreef op 4 december 2019
Was van plan om te gaan, maar nu de reviews te hebben gelezen zie ik er toch maar van af. O.a door de hufterigheid van de verkeersregelaars en al de drukte en de behandeling van het restaurant die waarschijnlijk alleen maar vette hap presenteren. Ook hebben de mensen moeite met het vinden van de binnen expo. Niets voor mij dus. Maar hoop dat de andere mensen het naar hun zin hebben. Fijne dag allemaal ik ga nu richting Leeuwarden kerstmarkt 7&8 dec in de Blokhuispoort te Leeuwarden.
Louise uit Schiedam schreef op 30 november 2019
Een grote diversiteit aan kraampjes zowel binnen als buiten. Je kunt een duidelijke route volgen waardoor je niets mist. Het was 's morgens gezellig druk. Toen we weggingen stond er een lange rij met bezoekers die moesten wachten tot ze naar binnen mochten. Voor mij een geslaagd uitje waar ik zeker nog een keer naar terug ga.
Fred Noomen uit Rotterdam schreef op 30 november 2019
Het is gewoon een grote, en dus commerciële braderie. Meer kan ik er niet van maken. Het was zonde van de rit van Rotterdam naar Garderen.
Tiny uit Stroe schreef op 29 november 2019
Sfeervol, maar er worden veel te veel bezoekers toegelaten. Een hele slechte ervaring met het eten in het restaurant. Twee hamburgers met frites, niet bepaald een culinair hoogstandje... Dus zo moeilijk kan dat toch niet zijn. Een half uur wachten voordat onze bestelling klaar was. Vervolgens de helft van de bestelling gekregen (terwijl we al betaald hadden). In 2 minuten zou de volledige bestelling dan klaar zijn. Ik mocht een paar keer kijken naar de twee hamburgers met frites, maar vervolgens gingen deze bestellingen toch weer naar iemand anders. Dat gebeurde een aantal keren. Na nog eens 10 minuten en na drie keer vragen kreeg ik het geld terug (ook nog eens te weinig, maar dat zag ik later pas). Ik moest wel pal voor de kassa blijven staan anders werd er niet geluisterd en werd ik volledig genegeerd door het personeel: "jullie hebben toch al betaald". Fijn voor jullie dat anderen het leuk vinden. Wij komen nooit meer terug.
Inge uit Nieuwerkerk aan den IJssel schreef op 29 november 2019
Wel slecht aangegeven waar het binnengedeelte begint. Het leek een klein winkeltje met kerstgroen. Als je niet weet dat daar een tunnel begint mis je het. Ben benieuwd hoeveel mensen alleen buiten hebben rond gelopen en het allemaal maar klein vonden.
W de Vries Veenstra uit Almere schreef op 29 november 2019
De winterfair was heel gezellig alleen jammer dat het vandaag 29 november 2019 heel erg druk was, vooral als je achter een rollator loopt.
Marco uit Apeldoorn schreef op 29 november 2019
Vandaag met z'n tweeën naar deze winterfair geweest en dat is echt een aanrader! Een hele gezellige sfeer, mooie kraampjes, lekker eten en €7,50 p.p. entree is niet duur. Volgend jaar komen we zeker weer terug!
Henny uit Lelystad schreef op 19 november 2019
Ondanks de reviews, sommige vol lof, andere niet heb ik de winterfair nog nooit gezien. De entreeprijs van 7.50 vind ik nogal veel als je ook nog evt cadeautjes daar wil kopen.
S.Loonstra uit Zoetermeer schreef op 13 november 2019
Een heerlijke sfeervolle kerstmarkt en echt in Dickensstijl.Alles ziet er niet zo commercieel uit en dat komt ook door de mensen die achter de kramen staan, echt heel hartelijk..En dan de stamppotten in het restaurant, zo heerlijk. Wij gaan er al een aantal jaren heen en dit jaar gaan weer ,kan niet wachten.Een aanrader voor iedereen !
Ad uit Sondel Friesland schreef in 2018
Ja ik was op weg naar de winterdagen met mijn oude zus die 87 word. Een verrassing dacht ik. We waren er vaker. Zij verheugde zich er op ondanks de regen. Gezien haar leeftijd kan zij bijna niet meer lopen en wilde we haar voor de deur afzetten, maar nee hoor een paar ingehuurde boeren hufters beletten dat. Dan moesten we maar weer oprotten als het ons niet aanstond. Vervolgens was er voor ons geen andere keus. Hier zullen wij nooit meer komen en iets kopen. Wat een hufterigheid.
CM Brave-Korteland uit Maarssen schreef in 2018
We hebben genoten! Leuk en heel sfeervol. Alle standhouders in Dickensstijl. Ook midwinterhoorn blazers, enthousiaste kinderen in Dickensstijl, met attributen in dezelfde stijl. Muzikanten, kerstkoren in stijl. Heel leuk was de fietser op de fiets met een heel groot en een piepklein wiel. Echt acrobatiek zoals hij de smalste gangetjes en de krapste bochten nam.

Schrijf een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Kerst

Ook interessant

 • Wat te doen dit weekend op 26 septemb...

 • Kano of fluisterboot huren

 • BuitenGewoon Open bij Paleis Het Loo
  Apeldoorn
 • De 10 leukste stranden van Nederland

 • De leukste Klimparken in Nederland

 • 't Veluws Zandsculpturenfestijn
  Garderen
 • Het Nationale Park De Hoge Veluwe
  Hoenderloo
 • Apenheul
  Apeldoorn

UITgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Garderen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Ontvang nu de leukste Uittips bij jou in de buurt .. »