Valentijnsdag 2021 - Vier de liefde

Verras jouw grote liefde op Valentijnsdag. Juist in deze periode is het extra belangrijk om de 'liefde te vieren'. En ben je single? Ook dan hebben we leuke tips voor jou. Je kunt op verschillende plekken in Nederland andere bijzondere singles ontmoeten tijdens een wandeling op gepaste afstand.

Bekijk de Valentijnstip voor thuis en de coronaproof uitjes.

Verras jouw grote liefde

Verras jouw grote liefde
Verras jouw grote liefde tijdens 'Preuf de Leefde' op 13 en 14 februari. Ga gezond de buitenlucht in en proef samen met je partner je liefde voor elkaar tijdens een prachtige wandeling van ca. 8 km in de omgeving van de Enci-Groeve in Maastricht. Onderweg ontvangen jullie een voor- en hoofdgerecht & een kleine verrassing...

Geniet samen van de Liefdesmand

Een andere leuke tip is van Museum Singer Laren. Daar kun je een kunstlunchmand bestellen. En als je dan thuis naast je bord en bestek ook je laptop zet, kun je een rondleiding krijgen achter de schermen, of een workshop volgen.

Speciaal voor Valentijnsdag is er de Singer Liefdesmand. Naast al het lekkers in de mand krijg je ook een rode roos, een cadeautje uit de Singer shop én kun je samen kijken naar een speciale voorstelling van cabaretier Madelijne Kool op Singer TV.

Singles opgelet!

Singles opgelet!
Als single is het op dit moment bést een uitdaging om te daten! De café's zijn gesloten en evenementen worden aan de lopende band geannuleerd door de huidige situatie. Daarvoor bedacht Bo Vrinten (48 jaar) een creatieve oplossing voor singels om elkaar toch te kunnen ontmoeten, een wandelspeeddate in de heerlijke buitenlucht.

Op 14 februari (Valentijnsdag) organiseert Bo de allereerste Winter Singel Walk in Utrecht, een sfeervolle wandelspeeddate langs de prachtige Singel. De 2 uur durende wandeling biedt verschillende ‘wissels’ van wandelpartner en heeft een aantal bijzondere vragen die gegarandeerd leuke gespreksstof geven.

Als echte ’Sucker for Romance’ is er volgens haar niets mooier dan de liefde. Bo vertelt: "De reacties die we krijgen zijn ook zó mooi! Zoveel singles die echt blij zijn met een uitje. Zo hebben we ook al een superenthousiaste Cupid gevonden die de wandelspeeddate Single Walk Eindhoven gaat begeleiden. En ook is er een Single Walk in Den Bosch. Zo gaaf om op deze manier mensen te kunnen verbinden. Het belooft een hele bijzondere Valentijnsdag te worden met mooie ontmoetingen! Als Cupid op deze dag zijn pijlen niet weet raak te schieten.”

Naast een sfeervolle wandelspeeddate in Utrecht, Eindhoven en Den Bosch, vindt er ook op Valentijnsdag een Single Valentijns Wandeling in Doorn plaats.
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

Wat te doen dit weekend?
Aftellen naar Floriade Expo 2022 in Almere
Van Gogh Museum verwerft vier uitzonderlijke prenten van Mary Cassatt
Sprookjesachtige uitjes - Van kabouterpad tot attractiepark