Inloggen

Nieuwe privébioscoop in Pathé Ypenburg

Een bioscoop in een bioscoop? Ja, en wat voor één! Boutique bioscoop The(Any)Thing opent donderdag 9 november haar derde locatie bij Pathé Ypenburg in Den Haag.

In één van de privé bioscopen kun je genieten van de luxueuze en gepersonaliseerde bioscoopervaring. Dit is de eerste on-demand-bioscoop in een multiplex bioscoop ter wereld!

Succesvol concept privé bioscopen

Succesvol concept privé bioscopen
Na het grote succes van de eerste twee vestigingen in Wijk bij Duurstede en Hotel New York in Rotterdam, kunnen filmliefhebbers vanaf 9 november ook genieten van de luxueuze en gepersonaliseerde bioscoopervaring bij Pathé Ypenburg in Den Haag. Dit is de eerste on-demand-bioscoop in een multiplex bioscoop ter wereld!

De locaties in Wijk bij Duurstede en Hotel New York in Rotterdam hebben snel de harten van filmliefhebbers veroverd en zitten vaak volgeboekt. Als onderdeel van de uitbreiding van het succes, zullen er ook drie extra zalen beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede.

Bereid je voor op een gezellige avond met je partner of vrienden, waarbij je kunt genieten van de nieuwste kaskraker of een tijdloze klassieker in je eigen stijlvolle privé bioscoop, compleet met heerlijke snacks!

Meer dan 1000 allernieuwste films en klassiekers

Meer dan 1000 allernieuwste films en klassiekers
De nieuwe vestiging bij Pathé Ypenburg biedt een exclusieve ervaring met in totaal zes zalen, waarvan er vijf zijn ontworpen voor twee personen en één speciale zaal voor maximaal vijf personen.

De privé-bioscopen hebben een uniek design, geavanceerde beeld- en geluidstechnologie én bieden filmliefhebbers de vrijheid om zelf te kiezen welke film ze willen zien, wanneer en met hoeveel personen. Met meer dan 1.000 films beschikbaar - van het allernieuwste aanbod tot klassiekers - is er voor elk wat wils. Via de app van The(Any)Thing kun je als bezoeker een eigen zaal boeken voor een persoonlijke bioscoopervaring, waarbij ze zelf de begintijd, pauzes, geluid en licht in de zaal kunnen regelen.

Speciale gevarieerde foodkaart via de app

Deze privébioscoopervaring is te boeken vanaf slechts €49 voor een tweepersoonszaal en €99 voor de vijfpersoonszaal. Als gast geniet je niet alleen van de luxueuze en intieme omgeving, ook kun je koude en warme bites van een speciale gevarieerde foodkaart bestellen via de app en worden bediend in de zaal.

Na de film kan er nagepraat worden bij de nieuwe bar in Pathé Ypenburg, die voor iedereen toegankelijk is en zorgt voor de finishing touch van de ultieme bioscoopervaring.

Over de samenwerking

Over de samenwerking
Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur van Pathé, zegt over de samenwerking: "We zijn verheugd om samen te werken met The(Any)Thing en deze unieke ervaring naar onze bioscoop in Ypenburg te brengen. Dit innovatieve concept sluit perfect aan bij onze missie om onze bezoekers een bijzonder uitje te geven, om samen met vrienden of familie te beleven. In steeds meer van onze bioscopen bieden wij ook andere entertainment, horeca en leisure, zoals gaming en digitale escaperooms. Zo kunnen onze bezoekers nog meer genieten van een compleet dagje of avondje uit.”

Thomas van de Weerd, oprichter en Directeur van The(Any)Thing, voegt hieraan toe: "Met de opening van onze derde locatie bij Pathé Ypenburg zetten we een belangrijke stap in het realiseren van onze visie: mensen de vrijheid geven om films te kijken afgestemd op hun persoonlijke wensen. We zijn enorm trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om nog meer filmliefhebbers te verwelkomen in onze privébioscopen."

Wat te doen dit weekend?
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
De leukste fairs en markten in april 2024
Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
Toon de nieuwste thema's »