Inloggen

Valentijnsdag 2023 - Vier de liefde met deze uitjes

Rechts: theaterkantoor.nl
Verras jouw grote liefde op en rond Valentijnsdag en vier de liefde. Dat kan met een speciale Valentijntour, de Valentijn Kiss & Ride, een Valentijnsconcert, Valentijnslunch of diner. En zelfs een privé bioscoop voor twee.

En ben je single? Ook dan hebben we een leuke tip voor jou. Ontmoet bijzondere singles tijdens een wandeling door de natuur. Bekijk hieronder de Valentijns uitjes en activiteiten.

Valentijn Kiss & Ride

Valentijn Kiss & Ride
Apeldoorn (Gelderland) - Nodig je liefje uit voor een bijzonder dagje uit met de Valentijn Kiss & Ride! Een romantische autopuzzeltocht op zaterdag 11 februari door de prachtige omgeving van Apeldoorn met lekkere hapjes en drankjes.

Ligconcert® Valentijn Best of Einaudi Una Mattina

Amsterdam (Noord-Holland) - Geniet van een super-romantische Valentijnseditie van de ligconcerten® Best of Einaudi met vooral muziek uit zijn inmiddels klassieke album Una Mattina. Dit allemaal onder een sterrenhemel die altijd straalt. Een unieke sprookjesachtige ervaring in een monumentaal gebouw.

Valentijn op Kasteel de Haar

Valentijn op Kasteel de Haar
Haarzuilens - Verras je geliefde en combineer je bezoek aan Kasteel de Haar of wandeling in het park met een sfeervolle valentijnslunch in het Koetshuis. Of vier de liefde met het hele gezin en doe de valentijnsspeurtocht ‘Hartendief’. Wie heeft alle liefde uit het kunstwerk in de balzaal gestolen?

Privé bioscoop bij OTTO

Privé bioscoop bij OTTO
Wijk bij Duurstede (Utrecht) - Een romantische avond beleven in jouw eigen privé bioscoop voor 2 personen? Dat kan bij boutique hotel OTTO in Wijk bij Duurstede. Ook kun je hier terecht voor een Valentijnsdiner op 11, 12, 13 en 14 februari.

Valentijnsconcert van 'Regina Forte'

Leeuwarden (Friesland) - Neem jouw lief mee naar het Valentijnsconcert ‘Ode aan de liefde’ van het strijkkwartet 'Regina Forte' en zanger Kees van der Berg. Een intiem concert met (licht) klassieke en populaire muziek, van barok tot rock op zondag 12 februari 2023.

Valentijnsconcert met Liefdesgedichten

Zwolle (Overijssel) - In de week van Valentijn geeft het blaaskwintet “Dwarl” een aantal romantische concerten met gedichten waarin de liefde centraal staat. Op 12 februari treedt deze groep op in de Theodora Kapel in Zwolle.

Valentijnsconcert Hartstocht

Valentijnsconcert Hartstocht
Den Haag (Zuid-Holland) - Veel muziek gaat erover, van klassiek tot pop, van ballad tot swingende meezinger: de liefde! Neem zaterdagmiddag 11 februari jouw geliefde mee óf vind je nieuwe vlam in het Atrium Den Haag. Schuifel, swing of zwijmel mee bij dit hartstochtelijke gratis toegankelijke Valentijnsconcert.

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

Tuesdaynight for Valentines

Amsterdam (Noord-Holland) - Verras je Valentijn met een 4-gangen diner in een romantische setting en kom in de stemming voor de liefde terwijl er jazz in de lucht hangt, verzorgd door de bandleden van onze maandelijkse Bluesdaynight jamsessies. Op Valentijnsdag 14 februari 2023.

Valentijnsbal

Zaandam (Noord-Holland) - Zweef jij als cupido over de dansvloer met de liefde van je leven, of neem je gewoon je danspartner mee? Op dit Valentijnsbal is iedereen welkom.

Single Valentijns Wandeling

Single Valentijns Wandeling
Doorn (Utrecht) - Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Single? Dan is de sfeervolle Single Valentijns Wandeling in Doorn wat voor jou! Het is een een prachtige wandeling van 10 km over de Utrechtse Heuvelrug op Valentijnsdag waarbij er genoeg gelegenheid om met andere wandelaars een gesprekje aan te knopen.

Workshop Valentijn Special

Sint-Oedenrode (Noord-Brabant) - Speciaal om je lief te verwennen is er deze Workshop Valentijn Special. Je maakt heerlijke chocoladetruffels, een geurkaars in een Valentijn cinlinderglas en om het af te maken, een heerlijke massage olie. Deze workshop is op 8 februari en 11 februari 2023.

Valentijn onder de sterren in het Planetarium

Valentijn onder de sterren in het Planetarium
Amsterdam (Noord-Holland) - Kom alleen of met je geliefde op 14 februari naar Valentijn onder de sterren in het ARTIS-Planetarium. Luister onder de sterrenhemel van het Planetarium naar verhalen over liefde in de natuur door ARTIS-biologen...

Valentijntour door het Muiderslot

Muiden (Noord-Holland) - Rijksmuseum Muiderslot organiseert speciale Valentijntours: Een rondleiding bij kaarslicht met zinnenprikkelende verhalen over liefde en erotiek in de 17e eeuw. Benieuwd naar de slaapkamergeheimen van vroeger? Reserveer dan jouw plekje met je geliefde voor dinsdagavond 14 februari 2023.


Nog veel meer leuke uitjes

Nog veel meer leuke uitjes
Uiteraard zijn er nog veel meer leuke dingen om te doen samen met je lief. Bekijk op Uitzinnig.nl welke uitjes er allemaal zijn of bekijk de uitagenda voor een leuk evenement.

10 x de leukste openluchtmusea in 2023
Leer alles over kaas bij een kaasmarkt - kaasmuseum of kaasboerderij
Dino uitjes in Nederland
Kunstroutes en Atelierroutes in maart - april - mei 2023