Menu
Tips

Meivakantie - De leukste activiteiten met kinderen

Links: © Dick Holthuis - Dick HolthuisRechts: © Carla Sloots - Beleef het NP Dwingelderveld met deze tabletgame
Beleef de leukste activiteiten in de meivakantie voor het hele gezin. Attractieparken en zwembaden blijven nog even dicht, maar er zijn nog genoeg andere leuke dingen om te doen met kinderen! Zo zijn er wel al een aantal klimparken en buiten attracties geopend.

Van escape games spelen, speurtochten of juist lekker klimmen en klauteren. Bekijk hieronder de leukste dingen om te doen. O, en uiteraard coronaproof!

1. Meivakantie bij Kasteel De Keverberg

Meivakantie bij Kasteel De Keverberg
Kessel - Speciaal voor de kleine bezoekers heeft Kasteel De Keverberg iets leuks bedacht voor de meivakantie! Kinderen kunnen coronaproof schatzoeken in de kasteeltuin, met een echte schatkaart én een leuke beloning als ze de oplossing hebben gevonden.
Van 1 t/m 16 mei 2021

2. Beleef het NP Dwingelderveld op een bijzondere manier

Dwingelderveld - Het Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe op een bijzondere manier beleven? Dat kan met 'The Nature Game', een magische tabletgame. Het verhaal is uniek en alleen op deze plek te beleven...

3. Een Escape room ervaring bij je thuis

Een Escape room ervaring bij je thuis
Noordoostpolder - Woon je in een straal van 20 km rondom Emmeloord? Dan is deze Escape Kist leuk om te doen; de Escape room ervaring bij je thuis. Kraak jij de code?

Geschikt voor 6 jaar en ouder, met 1 of 2 volwassenen erbij.
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Speuren door Amsterdam

Speuren door Amsterdam
Amsterdam - Een speurtocht door het oude centrum van Amsterdam die leuk is voor kinderen én ouders. Maak al rekenend, tekenend en puzzelend een mooie wandeling en leer alles over de geschiedenis van Amsterdam. Bezoek de Boeddhistische Tempel in Chinatown, ontdek het kleinste huis en bekijk de oude stadspoort.

Er zijn twee verschillende kinderspeurtochten: de oude stad of de Jordaan.

5. Disc Golf in de Schoorlse Duinen

Schoorl - Lekker sportief bezig zijn met het hele gezin omgeven door prachtige natuur? Dat kan met Discgolf in de Schoorlse Duinen.

Discgolf is een spel waarbij je met zo min mogelijk worpen de disc in de basket moet werpen. Ga de uitdaging aan op het parcours van 18 holes in een prachtige omgeving met heide en loofbossen met hoogte verschillen van wel 20 meter. Leuk voor jong en oud!

6. Escape Tour op het water

Nieuwkoop - Op een bijzondere manier een escape spel spelen? Dat kan met de Escape Tour op het water! Op een fluisterboot vaar je met je gezin (of huishouden) door het prachtige natuurgebied over de prachtige Nieuwkoopse Plassen. Al varend kraak je de code en vind je zo de route.

7. Het Houten Pad van Theodoor

Het Houten Pad van Theodoor
Orvelte - Het Houten Pad van Theodoor is al jarenlang een populair uitje op Uitzinnig.nl. Het is een leuke klim- en klauterroute voor kinderen door het bos bij Monumentendorp Orvelte. Het pad is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijn wil zijn. Het Monumentendorp zelf is ook erg leuk om te bezoeken.

8. Deze klimparken zijn weer geopend

Een aantal klimparken en buiten-attracties zijn weer open. Dit zijn:

Klimpark Biesbosch in Hank
Klimpark Fun Forest Venlo in Venlo
Klimbos Veluwe in Apeldoorn
Klimbos Garderen in Garderen
Klimbos Gooi-Eemland in Lage Vuursche
Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom
Klimbos Achterhoek in Ruurlo

Ga lekker eropuit met deze wandeltochten
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Sprookjesachtige uitjes - Van kabouterpad tot attractiepark
Lichtkunstfestivals - Beleef een magisch schouwspel van licht deze wintermaanden
Verrassend er op uit .. »