Inloggen

Meivakantie - De leukste activiteiten met kinderen

Links: aviodrome.nlRechts: rmo.nl
Beleef de leukste activiteiten in de meivakantie voor het hele gezin.

Van speuren bij de Romeinen of spannende routes met wetenschappers tot lekker buiten klimmen en klauteren in één van de klimbossen. Bekijk hieronder de leukste dingen om te doen in de meivakantie.

1. Cabin Crew opleiding bij Aviodrome

Cabin Crew opleiding bij Aviodrome
Is het jouw droom om stewardess of steward te worden? Stap in de meivakantie aan boord van een Boeing 747 bij Luchtvaartmuseum Aviodrome en behaal jouw steward- of stewardessendiploma!
23 april t/m 8 mei 2022 | Lelystad (Flevoland)

2. Romeinse meivakantie in Rijksmuseum van Oudheden

Kom knutselen en speuren met de Romeinen in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden! Er zijn elke dag knutsel- en kleuractiviteiten, een audiotour en een game waar kinderen kunnen speuren in de tentoonstelling ‘God op aarde’ en een Romeinse muntschat bewonderen.
25 april t/m 8 mei 2022 | Leiden (Zuid-Holland)


3. Spoorweg Spelen

Spoorweg Spelen
Kom naar de Spoorweg Spelen in het Spoorwegmuseum en ontdek of jij het in je hebt om lid te zijn van de spoorwegfamilie! Test je kennis, puzzelvermogen, kracht, snelheid, behendigheid en creativiteit bij de verschillende spellen.
30 april t/m 8 mei 2022 | Utrecht (Utrecht)

4. Expeditie NEXT

Expeditie NEXT
Ben jij toevallig een beetje nieuwsgierig? Mooi. Kom dan in de meivakantie op vrijdag 6 mei naar Expeditie NEXT in Franeker: hét Nationale Wetenschapsfestival voor kinderen tussen 6 en 12 jaar én hun nieuwsgierige begeleider!
Vrijdag 6 mei 2022 | Franeker (Friesland)

5. In de meivakantie naar FutureLand

FutureLand, het informatiecentrum van Havenbedrijf Rotterdam op Maasvlakte 2, is voor jong en oud een leuke bestemming in de meivakantie. Naast het vaste programma met bustours en rondvaarten door de modernste haven van Europa, staat er nog veel meer op het programma!
30 april t/m 8 mei 2022 | Rotterdam (Zuid-Holland)

6. Meivakantie ontdek de sterren van de jungle

Stem deze meivakantie jouw kompas af op de imposante junglewereld van de Orchideeën Hoeve en beleef samen met jouw familie de leukste avonturen.
23 april t/m 8 mei 2022 | Luttelgeest (Flevoland)

7. Actieve uitjes in de meivakantie

Actieve uitjes in de meivakantie
Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen in de meivakantie. Outdoorpark SEC Almere heeft een vakantieprogramma vol superleuke activiteiten voor kinderen. Zo kun je boogschieten, survivallen, vuurtje stoken, op zoek gaan naar de schat en nog veel meer.
30 april t/m 8 mei 2022 | Almere (Flevoland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Bollie de Berenroute

Tijdens het Tulpenfestival worden er auto- en fietsroutes langs de prachtige kleurrijke tulpenvelden in de Noordoostpolder uitgezet. Speciaal voor de kinderen is er in spelvorm de interactieve Bollie de Berenroute die vanaf de achterbank gevolgd kan worden. Vanaf het beginpunt ligt een tasje klaar met een puzzelboekje en andere leuke items.
16 april t/m 8 mei 2022 | Nagele (Flevoland)

9. Speurtocht Kasteel Sterkenburg

Altijd al op ontdekking willen gaan door een echt kasteel? Kasteel Sterkenburg geeft jou die kans met een speurtocht voor het hele gezin (max 6 personen)! Een ideaal uitje in de meivakantie om er even uit te zijn met het gezin.
24 april t/m 1 mei 2022 | Driebergen-Rijsenburg (Utrecht)

10. Klimmen bij één van deze klimparken

Klimmen bij één van deze klimparken
Lekker buiten actief bezig zijn met klimmen en klauteren? Dat kan bij één van deze klimparken door heel Nederland. Zeer geschikt om samen als gezin te doen, zowel voor jonge kinderen, tieners als volwassenen.

11.


12. Circus Bolalou

Circus Bolalou
Circus Bolalou komt naar Eindhoven! Geniet van klassiek circus in een modern jasje met acrobatiek in de lucht, onze doldwaze clown maar ook prachtige papegaaien en een unieke act met prachtige witte herdershonden.
29 april t/m 8 mei 2022 | Eindhoven (Noord-Brabant)

13. Meer uitjes voor kinderen

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke evenementen, voorstellingen, enz. om met kinderen te bezoeken. Kijk hiervoor in de kinder uitagenda. Ook voor speeltuinen, pretparken, kastelen... kun je kijken op de pagina Dagje uit met kinderen.

Dino uitjes in Nederland
Gratis evenementen en festivals in oktober 2022
De leukste fairs en markten in oktober 2022
Leuke activiteiten om de regio te verkennen