Inloggen

Gloednieuw zomerfestival: Spoorpark Live

Tilburg is een zomerfestival rijker: Spoorpark Live met o.a. Kensington, Krezip, Di-Rect, Danny Vera, Davina Michelle, Rolf Sanchez en vele anderen.

Op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus vindt het splinternieuwe popfestival Spoorpark LIVE plaats in Spoorpark Tilburg.

Jaarlijks terugkerend muziekfestival

Jaarlijks terugkerend muziekfestival
Tilburg is een jaarlijks terugkerend festival rijker. Op zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus vindt het splinternieuwe popfestival Spoorpark LIVE plaats in Spoorpark Tilburg. Een tweedaags bijzonder en uniek zomers feest in het groene hart van de stad met een indrukwekkend programma, op slechts tien minuten lopen van het centraal station. Het is thé place to be om op een ontspannen en inspirerende plek de zomer vieren.

Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of muzikale interesse. Steek dus het spoor over en neem al je vrienden, geliefden en familieleden mee. Tijdens Spoorpark LIVE worden alle zintuigen gestreeld en komen zonaanbidders en buitenmensen samen om te genieten van alle moois dat de zomer te bieden heeft. Hier kunnen ze languit in het gras liggen en langzaam wegdoezelen of juist uitbundig dansen en meezingen met een van de vele top acts die op het programma staan. Genieten van een exotische cocktail of van een smakelijk gerecht van een de vele foodtrucks. Door het park wandelen met kinderen of bijkletsen met buren, familie of vrienden. Dat maakt dit nieuwe evenement zo bijzonder. Niets hoeft, alles mag – de zomer ten voeten uit.

Line-up

Op het podium staan: (meer namen volgen spoedig)

Zaterdag:
Hoofdpodium (Sunflower): Krezip, Danny Vera, Davina Michelle, Rolf Sanchez 2e podium (Blossom): Gallowstreet, Splendid, Logan’s Close, Brass Rave Unit, St Paul b2b Leroy Rey, Kuif, FlamboyantFonk, DJ RonRon & Peto On Percussion, The Small Breed

Zondag:
Hoofdpodium (Sunflower): Kensington, DI-RECT
2e podium (Blossom): Goldband, Sophie Straat, Samuel Monty, Kremlin Disko, PapaFarouk

Ticketverkoop

Vanaf donderdag 29 april om 11:00 uur is het mogelijk om je via de website van Spoorpark Live in te schrijven voor de pre-registratieverkoop van entreetickets. Degene die dat gedaan heeft ontvangt op dinsdag 11 mei een e-mail met daarin een link naar de exclusieve ticketshop die op woensdag 12 mei om 18:00 uur opent, en waarmee een uur vóór de reguliere ticketverkoop een ticket kan worden gekocht. Een uur later (woensdag 12 mei om 19:00 uur dus) start vervolgens de -reguliere- Vroege Vogel ticketverkoop voor iedereen.

Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Toon de nieuwste thema's »