Kano huren of fluisterboot

Wat is er nu heerlijker dan actief bezig zijn, lekker buiten in de natuur én te genieten van de rust? Vanaf het water heb je een heel andere kijk op de omgeving en een heel eigen beleving. Een kano huren of varen in een fluisterboot met jouw gezin is dus een ideale manier om er even helemaal uit te zijn!

Een aantal aanbieders van kano- en botenverhuur zijn er helemaal op ingericht om ook in deze tijd het een veilig uitje te laten zijn. Zo dien je van tevoren te reserveren, worden de boten steeds goed schoongemaakt, en op het water is een zee aan ruimte, zodat die 1,5 meter met gemak gehaald wordt.

Kanoën of fluistervaren in Monnickendam

Fluistervaren in Waterland per fluisterboot of kano. Een leuke manier om het unieke gebied Waterland en de monumentale dorpjes te ontdekken!

Je stapt in bij Theetuin Overleek en krijgt een gedetailleerde routekaart met informatie over uitstap- en picknickplaatsen mee. Je kunt je eigen picknickspullen meenemen of een picknick bestellen bij de theetuin. Alles wordt zelf gemaakt met ..

Botenverhuur de Rijnstroom

Utrecht - Een erg leuke manier om het natuurgebied Amelisweerd of om de stad Utrecht op een andere manier te ervaren. Bij Botenverhuur de Rijnstroom kun je verschillende kano's en boten huren. Als je het water op gaat zijn er twee routes, de natuurroute richting Rhijnauwen of naar het centrum van Utrecht.

Fluisterend varen door het Rijk der Duizend Eiland

Broek op Langedijk - Het Rijk der Duizend Eilanden is een prachtig gebied om in te varen met een fluisterbootje! Het is weer mogelijk één van de authentieke koolschuitjes te huren bij Museum BroekerVeiling.

Uiteraard met het in acht nemen van de richtlijnen van de RIVM en de Gemeente Langedijk. Er mag alleen gevaren worden met gezinnen met maximaal ..

Kanovaren op de Linge

Enspijk - Verken de Betuwe vanaf rivier De Linge. Met een kajak of kano is dit een ideale en sportieve manier om dit prachtige gebied te verkennen. Er zijn vertrekpunten vanuit Buurmalsen of Enspijk voor een vaartocht door de Betuwe en langs de Hollandse Waterlinie. Je kunt een kano huren per dagdeel of voor een hele dag.
Foto: Kano.nl

Kanoverhuur Paviljoen Buiten

Odijk - Vlakbij Utrecht ligt Kanoverhuur Paviljoen Buiten. Vanaf het water kun je een prachtig stukje van de provincie Utrecht ontdekken! Je kunt kiezen uit verschillende routes over de Kromme Rijn.

Het pannenkoeken restaurant en terras zijn gesloten, maar wel kun je een picknickmand bestellen om mee te nemen. Vanwege het covid-19 virus gelden er ..

Kanoverhuur De Aker

Uitgeest - Geniet onder het kanoën van de mooie natuur tussen Krommenie en Uitgeest of vaar over het Alkmaardermeer. Bij Kanoverhuur De Aker kun je een kajak huren voor 1 en 2 personen of een Canadese kano voor 3 personen. En voor onderweg kun je een koffie-to-go of frisdrank mee krijgen.
Foto: Kanoverhuur De Aker

Verrassend er op uit .. »