Inloggen

Deze festivals gaan NIET door

'Sprakeloos, lamgeslagen, een mokerslag,..'' zijn reacties van festivals die op instagram te lezen zijn. Keihard is er met man en macht gewerkt om een waanzinnige festivaleditie neer te zetten in 2021. En wat was iedereen weer blij om bezoekers te mogen verwelkomen.

Nu het kabinet de nieuwe coronaregels, die vanaf 10 juli gelden, bekend heeft gemaakt, is het voor een aantal festivals onmogelijk om deze door te laten gelden. Een aantal organisatoren hebben besloten het festival te annuleren, een aantal bekijken nog wat er binnen de huidige maatregelen, nog mogelijk is.

Bekijk hieronder de festivals die al besloten hebben deze editie te annuleren:

Deze festivals gaan niet door

Deze festivals gaan niet door
- Dance event A Day At The Park: Blijdorp Edition zou op 10 juli plaats vinden, maar heeft besloten deze editie te verplaatsen naar 21 augustus 2021.
- De 20e editie van City of Dance Festival in Middelburg wordt verplaatst naar 2022.
- Het Taribush Kuna Festival gaat niet meer door, omdat het op het terrein gewoonweg niet te doen is om iedereen op een eigen stoel neer te zetten.
- Festival Geheime Liefde had onlangs bekend gemaakt een 3e festivaldag te organiseren, maar kan nu helaas niet doorgaan.
- Zum schluss Outdoor in Someren-Eind stond gepland op 7 en 8 augustus.
- Solar Weekend

Deze festivals gaan WEL door

Ook zijn er een aantal festivals die hun concept al hebben aangepast aan de 1,5 meter afstand. Dit zijn festivals die op een veilige manier door kunnen gaan. Vaak laten ze minder mensen toe dan andere jaren, is vooraf een ticket kopen verplicht, en is 1,5 meter afstand houden gewaarborgd.

Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
10 x de leukste openluchtmusea in 2024
Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
Wat te doen dit weekend?
Toon de nieuwste thema's »