Inloggen

Wat te doen dit weekend - 24 en 25 juli 2021

Links: © Mannuela Huisman - Het Brokantien EventsRechts: facebook.com
Wat valt er allemaal te beleven dit weekend? Door de nieuwe coronamaatregelen zijn een aantal festivals komen te vervallen. Maar toch zijn er nog voldoende leuke evenementen en activiteiten in de uitagenda om coronaproof eropuit te gaan.

Geniet van mooie voorstellingen in de openlucht. Bekijk kunst tijdens mooie kunstroutes of in de tuinen van een kasteel. Struin voor unieke spullen op bijzondere markten en buitenfair, pluk én proef van heerlijk zomers fruit en nog veel meer. Bekijk hieronder onze uittips en uitjes voor komend weekend.

Bekijk de evenementen zelf voor de geldende coronamaatregelen.

1. Zomerfair Orvelte

Zomerfair Orvelte
Orvelte (Drenthe) - Monumentaal boerderijendorp Orvelte is hét decor voor deze zomerfair. Alle stands zijn met zorg geselecteerd en het aanbod is gevarieerd en passend in het landelijke sfeertje van Orvelte. Van mooi hertengewei tot een handgemaakte lederen tas. Delicatessen, vintage kleding, vleugje kunst, noem maar op.
24 en 25 juli 2021

2. Zomermarkten op Scheveningen Boulevard

Scheveningen (Zuid-Holland) - Ideaal te combineren met een dagje Scheveningen. De Zomermarkten bevinden zich vanaf het Carlton Beach tot aan de Pier en vanaf de Beeldentuin richting de haven.
Zaterdag 24 en zondag 25 juli 2021

3. Buitenbios in het Stadspark Gorinchem

Buitenbios in het Stadspark Gorinchem
Gorinchem (Zuid-Holland) - Geniet twee zomeravonden, tussen de bomen in het stadspark, van film op groot scherm onder de sterrenhemel. Het Internationaal FilmFestival Gorinchem strijkt neer in het natuurcentrum in het Gijs van Andelpark in Gorinchem. Met prachtige beelden op groot scherm. Kijk je mee?
Vrijdag 23 en zaterdag 24 juli 2021

4. Boom Chicago Comedy Festival

Boom Chicago Comedy Festival
Amsterdam (Noord-Holland) - Boom Chicago organiseert in het Rozentheater aan de Amsterdamse Rozengracht haar allereerste festival. Het programma omvat internationale topcomedians, talent uit heel Nederland en lokale Amsterdamse sterren, waaronder de hoofdcast van Boom Chicago. Er zijn talloze comedyshows, workshops en Q&A sessies.
24 juli t/m 1 augustus 2021

5. Kunst Kijk Route Baarn

Baarn (Utrecht) - Fiets of wandel langs galeries, ateliers en huizen van Baarnse kunstenaars tijdens de De Kunst Kijk Route. Zo'n 65 deelnemers presenteren zich, waarbij allerlei vormen van beeldende kunst op veilige afstand kan worden bekeken.
T/m 25 juli 2021

6. Zeldzaam Mooi Markt - Groningen

Groningen - Op deze koopzondag is er een Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt conform de laatste RIVM richtlijnen met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.
Zondag 25 juli 2021

7. De Parade Utrecht

De Parade Utrecht
Utrecht (Utrecht) - Theaterfestival de Parade staat met tenten in het Moreelsepark in Utrecht. Dit jaar zit je aan een tafeltje en geniet je van twee voorstellingen én heerlijk eten en drinken. Met deze Parade-pakketten kan het rondreizende theaterfestival deze zomer op een geheel verantwoorde manier doorgaan, op anderhalve meter afstand.
23 juli t/m 8 augustus 2021

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. De Fruitigste Dagen 2021

Verspreid over Nederland - Kom plukken en proeven bij 19 telers van blauwe bessen, frambozen, bramen, rode bessen en kersen. Zij stellen hun deuren open tijdens ‘de Fruitigste zachtfruitdagen’. Met rondleidingen, live cooking, proeverijen en meer.
Zaterdag 24 en zondag 25 juli 2021

9. Klei Kunst en Route

Raard (Friesland) - In Dokkum, Bornwird en Raard wordt deze zomer voor het eerst een gratis kunstroute georganiseerd onder de naam Klei Kunst en Route. Deze prachtige route, langs exposerende keramisten, kan op-eigen-houtje worden gewandeld of gefietst en voert langs sfeervolle plekken en door mooie natuur.
Zaterdag 24 en zondag 25 juli 2021

10. Kunstweekend

Kunstweekend
Arcen - Tientallen kunstenaars stellen dit weekend hun kunst tentoon in de Kasteeltuinen Arcen. Naast het verkopen van hun kunst, zijn de kunstenaars ook bezig met het uitvoeren van hun werk!
Zaterdag 24 en zondag 25 juli 2021

11. Uit met Kinderen in de Zomervakantie - De 15 leukste uitjes

Het is weer zomervakantie! De 15 leukste Uitjes met Kinderen hebben wij voor je verzameld. Dus vervelen deze zomer? Hoeft niet...

Er is van alles te doen en te beleven voor kinderen in Nederland. Van lekker actieve uitjes waarbij kinderen hun energie kwijt kunnen, tot aan activiteiten waarbij kinderen zelf aan de slag gaan en er ook nog iets van leren. Kortom een zomer vol met leuke dingen om te doen!

12. Nog meer uitjes

Heb je het nog niet helemaal kunnen vinden? Bekijk dan wat er nog meer te doen is op zaterdag 24 juli en zondag 25 juli 2021. Vanaf Home kun je ook alle rubrieken bekijken. Fijn weekend!

Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Deze gratis evenementen kun je in juni bezoeken
Toon de nieuwste thema's »