De leukste fairs en markten in augustus

Links: blauwebessenboerderij.nlRechts: hetbrokantien.nl
Bezoek een leuke fair in landelijke stijl, een brocantemarkt of streekmarkt in augustus.

Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt? Op zoek naar leuke brocante spulletjes. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn? Er is weer genoeg keus.

We zetten de leukste brocante markten en buitenfairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij. Alle markten die plaats vinden voldoen aan de corona-richtlijnen. Bekijk de leukste fairs en markten in augustus.

1. Boerderijfair

Boerderijfair
Gasselternijveen (Drenthe) - Bezoek de gezellige Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij in Gasselternijveen. Naast de ruim 40 leuke kramen kun je een kijkje nemen op de blauwe bessen velden.
Zondag 15 augustus 2021

2. Orveltermarkt Orvelte

Orveltermarkt Orvelte
Orvelte (Drenthe) - Een sfeervolle markt in landelijke stijl op de Brink in Orvelte. Orvelte is een monumentendorp met een uniek Drentse karakter. Alle winkeltjes en horeca gelegenheden zijn geopend tijdens de markt. Een leuk dagje uit!
Zondag 15, 22 en 29 augustus 2021

3. Langste braderie van Zeeland

Heinkenszand (Zeeland) - In Heinkenszand is het een vaste traditie; de Heinkenszandse Braderie. Voor zowel inwoners als toeristen is deze Braderie met 200 kramen, altijd een gezellige dag!
Zaterdag 14 augustus 2021
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. FeelGood Market

FeelGood Market
Eindhoven (Noord-Brabant) - De FeelGood Market staat voor mooie, eerlijke, unieke, handgemaakte en exclusieve producten- van lifestyle tot vintage kleding en streekproducten- wereldse hapjes, fijne mensen en vakantie- vibes. Dit alles lekker buiten op het Ketelhuisplein, binnen de geldende regels.
Zondag 15 augustus 2021

5. Hoge Veluwe Trotsmarkt

Hoenderloo (Gelderland) - In Nationaal Park De Hoge Veluwe vindt de Hoge Veluwe Trots markt plaats. Trots is een markt waar bevlogen mensen staan met duurzame producten én een eerlijk verhaal. Je vindt er lokale producten, zoals heerlijke verschillende soorten kazen, vleeswaren, speciaal bieren, suikervrije en glutenvrije producten en nog veel meer.
Zaterdag 21 augustus 2021

6. Zeldzaam Mooi Markt - Groningen

Groningen (Groningen) - Op diverse koopzondagen is er een Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.
Zondag 22 augustus 2021

7. Zomer fair Veenhuizen

Zomer fair Veenhuizen
Veenhuizen (Drenthe) - Een zomerse markt vol kraampjes, foodtrucks en gezelligheid; de Zomerfair Veenhuizen vind je in de parkachtig aangelegde tuin van Het Verenigingsgebouw.
Zondag 22 augustus 2021

8. Historische Markt Veere

Veere (Zeeland) - De historische markt in Veere vindt iedere dinsdag in de zomermaanden plaats. Marktkooplui zijn gekleed in historische kleding of in streekdracht en op alle marktdagen zijn er demonstraties van oude ambachten. Hier vind je nog leuke producten die je niet in winkels tegenkomt!
Dinsdag 10, 17, 24, 31 augustus 2021

9. Boerenmarkt Woudsend

Woudsend (Friesland) - Op zeven achtereenvolgende donderdagen kunt u de heerlijkste verse boodschappen doen op de Boerenmarkt in Woudsend. Met verkoop van verse streekproducten en andere verrassende artikelen.
Donderdag 12, 19 en 26 augustus 2021

10. Brocante-erffair bij De Knechtenkamer

Brocante-erffair bij De Knechtenkamer
Puiflijk (Gelderland) - Een brocantemarkt op het erf van B&B De Knechtenkamer in landelijke sferen! 35 brocanteurs met een gevarieerd aanbod prachtige brocante staan opgesteld rond de boerderij en in het weiland onder de bomen.
Zondag 29 augustus 2021

Van Gogh Museum verwerft vier uitzonderlijke prenten van Mary Cassatt
ESNS voltooit line-up voor digitaal festival en congres
Sprookjesachtige uitjes - Van kabouterpad tot attractiepark
Beschuit met muisjes in Safaripark Beekse Bergen
Verrassend er op uit .. »