Inloggen

De leukste fairs en markten in september

Links: © Zeldzaam Mooi - Zeldzaam MooiRechts: Antiek en Curiosa Markt De Dreef
Bezoek een leuke buiten fair in landelijke stijl, een brocantemarkt, antiekmarkt of streekmarkt in september.

Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt? Op zoek naar leuke brocante spulletjes. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn? Er is weer genoeg keus.

We zetten de leukste brocante markten en buitenfairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij. Alle markten die plaats vinden voldoen aan de corona-richtlijnen. Bekijk de leukste fairs en markten in september.

1. Zeldzaam Mooi Markt Nijmegen

Zeldzaam Mooi Markt Nijmegen
Nijmegen (Gelderland) - Op de Zeldzaam Mooi Markt in het unieke en bijzondere Valkhofpark in Nijmegen vind je unieke, originele en handgemaakte producten. Maar ook andere rariteiten, zoals creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.
Zondag 5 september 2021

2. Antiek- en Brocantemarkt De Dreef

Antiek- en Brocantemarkt De Dreef
Haarlem (Noord-Holland) - Ben je op zoek naar mooie, bijzondere en zeldzame objecten, bezoek dan De Dreef eens. Op deze Antiek- en Brocantemarkt staan een kleine 100 kramen vol met antieke schatten. Deze antiekmarkt is al jaren een begrip in Haarlem en verre omgeving.
Zaterdag 4 september 2021

3. Wol-Handwerk- & Hobbyfair Ryptsjerk

Rijperkerk (Friesland) - Bij een monumentale boerderij in Ryptsjerk, nabij Leeuwarden, wordt een Wol- Handwerk- & Hobbyfair gehouden. Hier vind je alles op het gebied van spinnen, weven, breien, wol vilten, viltfiguren maken, quilten, kantklossen, houtsnijwerk, sieraden, etc.
Zaterdag 4 september 2021

4. Brocante Herfstfair Orvelte

Brocante Herfstfair Orvelte
Orvelte (Drenthe) - Deze sfeervolle Brocante & Landelijke Herfstfair is te vinden op de Brink in Orvelte. Brocanteurs stallen hun mooiste vondsten uit in dit mooie monumentale Drentse dorp.
4 en 5 september 2021

5. Wollig Landleven fair Diever

Diever (Drenthe) - De Wollig Landleven fair is er voor mensen met passie voor Wol, Lifestyle en Streekproducten. Vele standhouders presenteren daar hun producten en specialiteiten met passie en vakmanschap.
Zondag 5 september 2021

6. Historische Markt Veere

Veere (Zeeland) - De historische markt in Veere vindt iedere dinsdag in de zomermaanden plaats. Marktkooplui zijn gekleed in historische kleding of in streekdracht en op alle marktdagen zijn er demonstraties van oude ambachten. Hier vind je nog leuke producten die je niet in winkels tegenkomt!
Dinsdag 7 en 14 september 2021

7. Boerenmarkt bij Vroeg

Boerenmarkt bij Vroeg
Bunnik (Utrecht) - Proef de Kromme Rijnstreek op de Boerenmarkt bij Vroeg! Verschillende boeren en producenten laten hun prachtige verse waar zien en proeven. De markt vindt plaats in de boomgaard van restaurant Vroeg!
Zaterdag 11 september 2021

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Landelijke Fair

Emmen (Drenthe) - Kom heerlijk rondneuzen bij 45 unieke standhouders met landelijke producten, woon- en tuindecoraties, cadeau artikelen, brocante, streekproducten, etc.
Zaterdag 11 september 2021

9. Brocante op Schinvelderhoeve

Schinveld (Limburg) - Rondom een monumentale carré hoeve, gelegen in een prachtig natuurgebied, wordt deze Brocante Fair gehouden. Laat je verrassen door een groot aantal standhouders met de mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland.
11 en 12 september 2021

10. Zeldzaam Mooi Markt Arnhem

Zeldzaam Mooi Markt Arnhem
Arnhem (Gelderland) - Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Je vindt er originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.
Zondag 19 september 2021

11. Slot Zeist Brocante Tuinfair

Zeist (Utrecht) - Bij het prachtige Slot Zeist vindt een speciale Brocante Tuinfair plaats. Kom heerlijk schat zoeken tussen de brocante spulletjes op deze nazomer editie. Er zijn voornamelijk spullen van antiekmarkten uit Frankrijk en België te koop.
Zondag 19 september 2021

12. Brocante Markt Venlo

Brocante Markt Venlo
Venlo (Limburg) - Op een aantal zondagen in 2021 is er een antiek-brocante markt in hartje Venlo! In ruim 40 kramen staan top brocanteurs weer met hun mooiste antiek, brocante, vintage en industriële items. Kramen die een lust voor het oog zijn! Laat je verrassen en kom struinen.
Zondag 26 september 2021

13. Zeldzaam Mooi Museum Markt

Veldhoven (Noord-Brabant) - Bij Museum ’t Oude Slot in Veldhoven wordt deze coronaproof markt gehouden met unieke, originele, handgemaakte en zelfontworpen producten. Er worden lekkere plaatjes gedraaid en ook het museum heeft een eigen bijzondere programmering in het weekend.
25 en 26 september 2021

14. Spirit of Winter op Paleis Het Loo

Spirit of Winter op Paleis Het Loo
Apeldoorn (Gelderland) - Heerlijk najaar- en wintershoppen en ideeën opdoen voor de feestdagen op de 13e editie van Spirit of Winter! De prachtige locatie Paleis Het Loo biedt in haar lanen royaal de ruimte om de betoverende buitenfair Spirit of Winter ‘met afstand’ te bezoeken.
29 september t/m 3 oktober 2021

15. De leukste fairs en markten in oktober

Struinen voor servies voor een prachtig gedekte tafel, unieke brocante spulletjes om jouw huis sfeervol in te richten en inspiratie opdoen voor de komende feestdagen. Bekijk alvast de leukste fairs, brocantemarkten en themamarkten in oktober.

Zomervakantie uitjes Noord-Brabant - 10 x activiteiten en uitstapjes
Uitjes met waterattracties en waterspeeltuinen
De 10 leukste dierentuinen
Zomervakantie uitjes in Nederland - Activiteiten, Evenementen en Uitstapjes