Inloggen

10 x fairs en markten in september

Links: © Mannuela Huisman - Mannuela HuismanRechts: © K.Visser - eBizzConsultancy
Bezoek een leuke buiten fair in landelijke stijl, een brocantemarkt, antiekmarkt of streekmarkt in september.

Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt? Op zoek naar leuke brocante spulletjes. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn? Er is weer genoeg keus.

We zetten de leukste brocante markten en buitenfairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij. Bekijk de leukste fairs en markten in september.

1. Brocante Herfstfair Orvelte

Brocante Herfstfair Orvelte
De Brocante Herfstfair Orvelte is een zeer geliefde brocante fair in hartje Orvelte! De geur van hoppe, de zeer fraai gedecoreerde kramen, kransen, veel groen, heel veel brocante. Leuke live muziek vanaf onze hooikiep op de Brink. Genieten, struinen, hapje, drankje, leuke vondst scoren het kan in Orvelte.
2 en 3 september 2023 | Orvelte (Drenthe)

2. Wollig Landleven Diever

Wollig Landleven Diever
De Wollig Landleven fair is er voor mensen met passie voor Wol, Lifestyle en Streekproducten. Vele standhouders presenteren daar hun producten en specialiteiten met passie en vakmanschap.
3 september 2023 | Diever (Drenthe)

3. Boerenmarkt bij Vroeg

Proef de Kromme Rijnstreek op de Boerenmarkt bij Vroeg! Verschillende boeren en producenten laten hun prachtige verse waar zien en proeven. De markt vindt plaats in de boomgaard van restaurant Vroeg!
9 september 2023 | Bunnik (Utrecht)

4. Grietmarkt

Grietmarkt
Op het sfeervolle plein tegenover Kasteel Amerongen vindt de Grietmarkt plaats. Tijdens dit ééndaags cultureel en groen festival kun je kunst bekijken en kopen van kunstenaars en smaakvolle biologische producten proeven en kopen. Daarnaast zijn er muzikanten, straatartiesten, workshops en verrassingen.
9 september 2023 | Amerongen (Utrecht)

5. Landelijke Fair Zuidbarge

In het mooie Zuidbarge wordt een Landelijke Fair georganiseerd. Een fair met zo'n 50 unieke standhouders, op een prachtige locatie, waar je heerlijk kunt rondneuzen tussen stands met landelijke producten, woon- en tuindecoraties, cadeau-artikelen, brocante, planten etc.
9 september 2023 | Emmen (Drenthe)

6. The Maker Market Haarlem

Ontdek de unieke producten en verhalen van makers uit Haarlem en omstreken tijdens The Maker Market! Op deze markt vind je duurzame, handgemaakte producten van kleine, vaak lokale, maar altijd creatieve ondernemers.
9 september 2023 | Haarlem (Noord-Holland)

7. Brocante Markt Klein Frankrijk

Brocante Markt Klein Frankrijk
Brocante liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Op deze grote brocante markt vind je 200 kramen met brocante, antiek, vintage en foodtrucks voor eten en drinken.
16 september 2023 | Mijnsheerenland (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Trotsmarkt op Rosendael

Trots” op kasteel Rosendael; een gezellige buitenmarkt met (h)eerlijke producten. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.
Zondag 17 september 2023 | Rozendaal (Gelderland)

9. Herfstmarkt bij Trompenburg

Op deze sfeervolle planten- en oogstmarkt in de botanische tuinen van Trompenburg vind je gespecialiseerde kwekers die hun prachtige en vaak biologische planten aanbieden. Uiteraard mogen de pompoenen niet ontbreken!
23 en 24 september 2023 | Rotterdam (Zuid-Holland)

10. Suikermarkt

Suikermarkt
Op de unieke plek van het voormalig Suikerunie terrein bij EM2 Groningen wordt de Suikermarkt georganiseerd. Op deze markt kun je een variatie vinden aan bijzondere items: vintage kleding, meubeltjes, vinyl, sieraden, upcycling, interieurdecoratie en meer.
24 september 2023 | Groningen (Groningen)

11. Nog meer fairs, markten en braderieën

Uiteraard is dit slechts een selectie van de markten, fairs en braderieën die in Nederland georganiseerd worden. Weten welke er nog meer zijn? Bekijk de marktkalender op UItzinnig.nl voor het hele overzicht. Ook andere uitjes en evenementen vind je natuurlijk op Uitzinnig.nl!

De leukste fairs en markten in april 2024
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
De leukste Klimparken in Nederland
Gratis Festivals op Koningsnacht en Koningsdag 2024
Toon de nieuwste thema's »