Inloggen

Deze attractieparken en dierentuinen zijn weer open

Heb jij ook zo'n zin in weer een dagje uit? Dagattracties zijn druk bezig hun locatie aan te passen om de deuren weer te openen en bezoekers veilig te kunnen ontvangen.

Van onderstaande dierenparken en attractieparken is al bekend wanneer zij klaar zijn om jullie te ontvangen. Om aan de maatregelen van de anderhalvemeter samenleving te voldoen is het protocol ‘Veilig Samen Uit’ door de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen en de Club van Elf opgesteld.

Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen
Het Land van Jan Klaassen is een pretpark, speciaal voor de jongste kinderen. Hier vind je het grootste poppentheater van Nederland. Er is een enorme buitenspeeltuin, met een geweldige waterspeeltuin voor de warme dagen. En bij slecht weer vermaken de kids zich zich in de fraaie binnenspeeltuin.

Attractieparken

Archeon opent op Hemelvaartsdag.

Duinrell: Vanaf 16 mei zijn de attracties en het Tikibad weer open voor verblijfsgasten van het vakantiepark. Voor daggasten zijn later in de maand een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Efteling: 20 mei is de Efteling ..

Dierenparken

Apenheul gaat op 18 mei open voor seizoenskaarthouders en vrienden van Apenheul. Vanaf 21 mei kan iedereen weer het apenpark bezoeken.

Artis: vanaf 13 mei gaat Artis open voor leden. Artis vraagt haar leden uitdrukkelijk om niet met het OV te komen, maar op de fiets, lopend of met de auto, zodat er geen ..

Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
10 x Festivals in april 2024
De leukste fairs en markten in april 2024
Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Toon de nieuwste thema's »