Inloggen

De leukste fairs en markten in oktober

Links: © Janet Vermist - De OranjerieRechts: © Koos Visser - Wollig Landleven Fair
Bezoek een leuke buiten fair in landelijke stijl, een brocantemarkt, themamarkt of streekmarkt in oktober.

Struinen voor servies voor een prachtig gedekte tafel, unieke brocante spulletjes om jouw huis sfeervol in te richten, en inspiratie opdoen voor de komende feestdagen. Er zijn weer leuke fairs, brocantemarkten en themamarkten in oktober. We zetten de leukste markten en fairs die in oktober 2023 plaats vinden voor je op een rij.

1. Brocante op z'n Brits

Brocante op z'n Brits
De Oranjerie in het Drentse Zeyen is jaarlijks 3 weken lang in de kleurrijke Brocante sfeer met een Engels tintje en een vleugje vintage. Met serviesgoed, glas, kristal, sieraden, linnen, spiegels, lampen, oude tasjes, enz.
17 september t/m 7 oktober 2023 | Zeijen (Drenthe)

2. Wollig Landleven Herfstfair Holtingerveld Havelte

De Wollig Landleven fair biedt producten met wol, lifestyle en streekproducten in Havelte. Tientallen standhouders presenteren hun producten en specialiteiten met passie en vakmanschap.
Zondag 1 oktober 2023 | Havelte (Drenthe)

3. Herfstfair Military Boekelo

Herfstfair Military Boekelo
Naast paardensport op de Military Boekelo is er de Military Herfst-Fair, één van de grootste Country Fair Livings van het land. Ruim 100 stands met alles op het gebied van landelijk leven, paardensport en mode.
5 t/m zondag 8 oktober 2023 | Enschede (Overijssel)

4. Serviezendagen Tableware & Flowers

Serviezendagen Tableware & Flowers
Fraai gedekte tafels met een unieke collectie oud, antiek en hedendaags serviesgoed en alles wat daarbij hoort. Met prachtig gedecoreerd bloemwerk. Dit alles vind je op de Serviezendagen Tableware & Flowers.
6 en 7 oktober 2023 | Wolfheze (Gelderland)

5. Halloweenfair Hem

Het hele dorp loopt uit en de wijde omgeving voor de Halloweensfeermarkt in Hem. De markt bestaat voor een groot gedeelte uit handelaren maar ook verzamelaars, aanbieders van curiosa en boeken, creatieve hobbyisten en meer..
7 en 8 oktober 2023 | Hem (Noord-Holland)

6. Jaarmarkt de Bokkemèrt - Bokkemarkt

De Bokkemert trekt jaarlijks vele tienduizenden bezoekers naar het centrum in Valkenburg aan de Geul. De jaarmarkt, met ruim 250 kramen, heeft een grote variëteit aan artikelen.
8 oktober 2023 | Valkenburg a/d Geul (Limburg)

7. Dag van het Ploegpaard & Orveltermarkt

Dag van het Ploegpaard & Orveltermarkt
Een mooie en bijzondere dag in monumentendorp Orvelte. Ploegen met trekpaarden op de Noordes en een markt op de Brink met leuke kramen en toffe standhouders.
22 oktober 2023 | Orvelte (Drenthe)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Trotsmarkt op Rosendael

Trots op kasteel Rosendael; een gezellige buitenmarkt met (h)eerlijke producten. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Op een prachtige locatie!
Zondag 15 oktober 2023 | Rozendaal (Gelderland)

9. Nordic Days

Beleef Scandinavië dichtbij. Nordic Days is een tweedaagse beurs waar allerlei facetten van Scandinavië naar voren komen, zoals reizen, wonen, eten & drinken, kleding en outdoor. Met experiences, workshops en lezingen.
28 en 29 oktober 2023 | Cuijk (Noord-Brabant)

10. Creative Life

Creative Life
Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de allermooiste en unieke items, en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses.
20 t/m 22 oktober 2023 | Utrecht (Utrecht)

11. Meer markten, braderieën en fairs

Uiteraard zijn er nog veel meer gezellige Markten, Braderieën en Fairs in Nederland. Bekijk de Marktagenda voor het hele overzicht. En kijk je al uit naar de gezelligheid in aanloop naar de feestdagen? Bekijk alle Kerstmarkten.

Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Wat te doen dit weekend?
10 x Festivals in april 2024
Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
Toon de nieuwste thema's »