Inloggen

Kerstconcert The Streamers op Tweede Kerstdag

Vanuit de Winter Efteling trakteren The Streamers jou op een gratis Kerstconcert. Vanuit jouw huiskamer kun je lekker mee genieten van een gezellige mix van bekende hits, kerstliederen en feestmedleys in een sprookjesachtig decor.

De ruim twee uur durende liveshow is 26 december gratis via een livestream te bekijken. Dus voetjes van de vloer en lekker meezingen met The Streamers op tweede Kerstdag!

Gratis Kerstconcert vanuit de Winter Efteling

Gratis Kerstconcert vanuit de Winter Efteling
De in maart opgerichte band The Streamers maakt op Tweede Kerstdag een comeback. De band, bestaande uit 16 Nederlandse artiesten, geeft op 26 december een speciaal kerstconcert in de Winter Efteling. De Kerst Special is opnieuw gratis te volgen via een livestream. Kijkers wordt gevraagd een bijdrage te leveren in de fooienpot van de band, de opbrengst daarvan gaat naar UNICEF. Nadat The Streamers dit voorjaar massaal door Nederland werden omarmd wil de band dit keer iets terugdoen via het goede doel. ING is opnieuw trotse partner van het initiatief.

Succesvol jaar

Begin dit jaar kondigden Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en manager Frank Lammers aan een gelegenheidsband te beginnen met als doel Nederland leuke avonden te bezorgen tijdens de lockdown periode. Na optredens vanuit Carré en vanaf Paleis Noordeinde werd de ‘Holland Tour’ op 29 mei afgesloten met een afscheidsconcert vanuit De Kuip. In totaal keken er ruim vijf miljoen mensen naar de concerten van The Streamers.

Beste show tot nu toe

Door de huidige ontwikkelingen rond het virus voelde initiatiefnemer Guus Meeuwis de behoefte om opnieuw samen te komen: “De drie liveshows met The Streamers waren voor ons onvergetelijk. Het voelt goed om met de feestdagen weer bij elkaar te komen. Zo kunnen we Nederland weer een mooie avond bezorgen en samen ook iets terug doen voor het goede doel”. Manager Frank Lammers vult aan: “Wij hebben met de Winter Efteling een sprookjesachtig decor gevonden en de band heeft een gezellige mix van bekende hits, kerstliederen en feestmedleys in elkaar getoverd. Het wordt onze beste show, tot nu toe!”.

Emma Heesters, Flemming en Meau zijn te gast

Naast Suzan & Freek, VanVelzen, Diggy Dex, Nick & Simon, Paul de Munnik, Maan, Thomas Acda, Rolf Sanchez, Danny Vera, Ronnie Flex, Guus Meeuwis, Frank Lammers en Kraantje Pappie staan op 26 december ook gastartiesten Emma Heesters, Meau en Flemming op het podium in de Winter Efteling. Kijkers kunnen vanaf 20.30 uur rekenen op een ruim twee uur durende live show vol bekende hits. Kaarten voor de livestream zijn gratis verkrijgbaar via thestreamers.nl.

Een bijdrage in de fooienpot wordt gewaardeerd en komt deze editie ten goede aan UNICEF. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie biedt UNICEF wereldwijd hulp aan kinderen. “We zijn blij en trots om het goede doel te zijn waar deze bijzondere gelegenheidsband zich op Tweede Kerstdag voor inzet. Door de driedubbele crisis corona, klimaat en conflicten, worden miljoenen kinderen direct geraakt. Hulp aan kinderen is nog nooit zo hard nodig geweest als nu. Met de opbrengst uit de fooienpot kunnen we wereldwijd zo ontzettend veel kinderen helpen”, aldus Suzanne Laszlo, Directeur UNICEF Nederland.

Wat te doen dit weekend?
Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
De leukste fairs en markten in april 2024
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Toon de nieuwste thema's »